Accon avm business course! | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

Accon AVMAccon avm business course!

Application deadline 11-04-2014
Event date 22-04-2014 t/m 22-04-2014
Category

Accounting

Fiscaal

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Assen
Deadline:
11-04-2014 (For Past)
Category:

Accounting

,

Fiscaal

Level:
HBO & WO
Location:
Assen
Start date:
22-04-2014 t/m 22-04-2014
11-04-2014
Deadline
Past
View all Business courses from Accon AVM

Accon avm business course!

Ben jij HBO student Accountancy of WO student Fiscaal Recht/Economie en klaar om de strijd aan te gaan met andere talenten in het noorden van Nederland? Schrijf je dan in voor de acconavm business course op 22 april 2014! De business course zal dit keer op vakantiepark Witterzomer in Assen plaatsvinden. Wint jouw team eeuwige roem plus een mooie prijs?

In de acconavm business course ga je in teams van 4 à 5 personen de strijd aan met de andere deelnemers. Acht uur lang zijn jullie ‘eigen baas’ en krijg je te maken met diverse accountancy en fiscaal gerelateerde vraagstukken. Acht uur lang ben je ondernemer met al zijn ups en downs. Acht uur lang komen er onverwachte gebeurtenissen voorbij waarbij een flink beroep wordt gedaan op jouw improvisatievermogen. Acht uur lang ervaar je competitie waarbij de concurrentie voortdurend op de loer ligt. Kortom: een dag vol spanning, interactie en uitdaging!

Read more

Programma Accon avm business game

09.00 Mogelijkheid om vanaf Groningen met de bus mee te reizen
09.30 Welkom in Assen! Introductie game met koffie en thee
10.00 Game ronde 1 & 2
12.00 Lunch
13.00 Korte break!
14.00 Game ronde 3
16.30 Borrel & prijsuitreiking winnaars
17.30 Einde - vertrek bus richting Groningen

Read more

Wie is Accon avm?

Je kent ons vast wel, wij zijn de grootste zelfstandige accountants- en adviesorganisatie in Nederland. En wij blijven groeien. Vele medewerkers bedienen vanuit 45 kantoren ruim 30.000 klanten. Onze medewerkers en klanten ervaren de persoonlijke benadering van een regionaal kantoor met de ruggensteun van een landelijk opererende organisatie. Het belangrijkste is dat je betrokken bent bij de klant. Dan pas kun je hem het beste adviseren. Om dat te kunnen doen, moet je dichtbij jezelf blijven, je roots, je ambities. Dat is de kern van onze manier van werken: je klant leren kennen door dichtbij jezelf te blijven. Alleen dan kom je verder. Wist je dat we speciaal voor jong talent coachingstrajecten hebben en we je alle ruimte geven om jezelf te ontwikkelen?

Read more

Inschrijven

Inschrijven is gemakkelijk en kan tot en met vrijdag 11 april 2014 via het knopje aanmelden. Wij zullen je dan op de hoogte houden. Wil je meer weten over de acconavm business course en/of je inschrijven met een groep? Mail of bel Greta Sannes, e-mail: g.sannes@acconavm.nl

Read more

Working at Accon AVM

Branche
Accountancy
Number of countries
1
Headquarters Holland
Arnhem
Employee in NL
1100