Masterclass 8 april | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

Delta Lloyd Masterclass 8 april

Application deadline 28-03-2016
Event date 08-04-2016
Category

Finance

IT

Management

Risk

...
>> View all
Level
WO
Location
Amsterdam
Deadline:
28-03-2016 (For Past)
Category:

Finance

,

IT

,

Management

,

Risk

Level:
WO
Location:
Amsterdam
Start date:
08-04-2016
28-03-2016
Deadline
Past
View all Business courses from Delta Lloyd

Masterclass dagen

(Bijna) afgestudeerd en tijd om je talent te verzilveren? Delta Lloyd biedt jou die kans! Als financieel dienstverlener staan we voor grote uitdagingen. Maatschappelijke, economische en technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op.

Een blik in de toekomst, verandering en innovatie is bittere noodzaak. En we hebben jou nodig om in deze veranderende wereld succesvol te zijn! High potentials met de ambitie en potentie om het verschil te maken. Wil jij meedenken over de toekomst en nieuwe kansen ontdekken, voor Delta Lloyd, maar bovenal ook voor jezelf? Ontdek de mogelijkheden tijdens de Masterclass 2016.

Read more

Masterclass 2016 – Ga jij de uitdaging aan?

Tijdens de Masterclass 2016 kun je kennismaken met Delta Lloyd als bedrijf en werkgever en ontdek je wat het inhoudt om als trainee bij ons aan de slag te gaan. Uiteraard zien we daarnaast ook graag welke kwaliteiten jij in huis hebt! Je gaat aan de slag met een uitdagende case en gedurende de hele dag zijn diverse managers, collega’s en huidige trainees aanwezig om je alles over Delta Lloyd en ons traineeship te vertellen. We sluiten de Masterclass af met een ontspannen avondprogramma. De ideale mogelijkheid om te ontdekken of wij bij jou passen en andersom!

Ben jij een laatstejaars Bachelor of een Master student? Wil jij ontdekken en ervaren wat het inhoudt om als trainee in de richting Management, IT Management, Finance of Insurance Risk bij ons aan de slag te gaan? Meld je dan aan! Dit is mogelijk tot uiterlijk zondag 28 februari (Masterclass 11 maart) of maandag 28 maart (Masterclass 8 april).

Read more

Working at Delta Lloyd

Branche
Banking/Finance
Pension / Insurance
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee abroad
900
Employee in NL
4500