Engineering Preview | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

ExxonMobilEngineering Preview

Application deadline 15-02-2014
Event date 26-02-2014 t/m 27-02-2014
Category

Techniek

...
>> View all
Level
WO
Location
Breda
Deadline:
15-02-2014 (For Past)
Category:

Techniek

Level:
WO
Location:
Breda
Start date:
26-02-2014 t/m 27-02-2014
15-02-2014
Deadline
Past
View all Business courses from ExxonMobil

Omschrijving

Schrijf je nu in voor de Engineering Preview, en ontdek de dynamische wereld van ExxonMobil op twee onvergetelijke dagen. Grijp deze kans om een beeld te krijgen van jouw mogelijke carriere bij ExxonMobil.

Read more

Wie?

De Engineering Preview is bedoeld voor enthousiaste high-potential studenten in het laatste jaar van hun Master in Engineering, aan een belgische of nederlandse universiteit.

Read more

Programma

Tijdens deze twee dagen zal je kennis maken met de uitdagingen waar ExxonMobil dagelijks mee geconfronteerd wordt, via presentaties, realistische cases en uitgebreide plant-tours. Op de eerste dag ontdek je de Rotterdam Aromatics Plant, een van de weinige plants ter wereld die het hele gamma aan aromatische koolwaterstoffen produceert. Op de tweede dag reis je naar Antwerpen, om een bezoek te brengen aan een van de grootste raffinaderijen van Europa. Op beide sites krijg je persoonlijke plant-tours, en zal je meer leren over de visie en kultuur binnen ExxonMobil. Je krijgt de kans om in een informele setting ervaringen uit te wisselen met junior en senior employees, en je kan uiteraard je tanden bijten in een uitdagende case.

Read more

Wanneer?

De Engineering Preview vindt plaats op 26 en 27 februari 2014.

Read more

Schrijf je nu in!

Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan? Zoek naar “Engineering Preview” in ons online sollicitatiesysteem, en upload je CV en motivatiebrief vóór 16 februari. Er zullen twintig kandidaten geselecteerd worden.

Read more

Praktische info

Je wordt opgehaald aan een centraal treinstation in de Benelux. Wij zorgen voor het transport, de accommodatie en de maaltijden.

Meer info?
Bel ons recruitment team: 00 31 76 529 1316.

Read more

Working at ExxonMobil

Branche
Technology / Industry
Number of countries
40
Headquarters Holland
Breda