KPMG Madrid Business Experience | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

KPMGKPMG Madrid Business Experience

Application deadline 01-10-2015
Event date 18-11-2015 t/m 22-11-2015
Category

Accounting

...
>> View all
Level
WO
Location
Madrid
Deadline:
01-10-2015 (For Past)
Category:

Accounting

Level:
WO
Location:
Madrid
Start date:
18-11-2015 t/m 22-11-2015
01-10-2015
Deadline
Past
View all Business courses from KPMG

KPMG Madrid Business Experience

Wil jij ervaren wat accountancy écht inhoudt en werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Geef je dan nu op voor de KPMG Madrid Business Experience van 18 t/m 22 november 2015. In een internationale omgeving krijg je een goed beeld van de sfeer, de werkzaamheden en jouw mogelijkheden bij KPMG.

 

In vijf dagen leer je KPMG kennen, werk je met andere deelnemers aan een uitdagende case en volg je verschillende trainingen en workshops. Daarnaast bezoek je de highlights, proef je de heerlijkste tapas en ontdek je het uitgaansleven van Madrid. Eenmaal terug in Nederland heb je een hoop kennis opgedaan en weet je precies waar accountancy in de praktijk om draait! 

Read more

Programma

Het programma is gevarieerd en afwisselend. Hierdoor leer je het vak goed kennen en breng je jezelf naar een hoger niveau. Zo kun je onze KPMG-professionals goed laten zien wat jij in je mars hebt. 

Tijdens deze business course komen zeker aan bod:

 • Een reallife business case 
  Bijgestaan door mensen uit de praktijk ervaar je de dynamiek van het werken bij een internationale en innovatieve organisatie. Het competitie-element zet je hierbij op scherp, want je gaat samen met jouw team een presentatie verzorgen aan een gewichtige jury.
 • Trainingen en workshops 
  Gericht op het ontwikkelen van vakkennis en persoonlijke vaardigheden.
 • Inspirerende sprekers 
 • Unieke lezingen van inspirerende, succesvolle personen die spreken over hun passies en ambities.
 • Couleur locale 
  Je bezoekt de highlights van Madrid, proef je de heerlijkste tapas, ontdekt het trendy uitgaansleven en nog veel meer…
Read more

Voor wie

KPMG heeft de ambitie om de norm te worden in de sector. Daarom zijn we op zoek naar gedreven en betrokken toptalenten die samen met collega’s voor de hoogste kwaliteit gaan. Spreekt jou dit aan en ben je laatste- en voorlaatstejaars universitair student Accountancy, Bedrijfseconomie, Finance of Bedrijfskunde en heb je affiniteit met accountancy? Schrijf je dan in. 

Read more

Inschrijven

Schrijf je tot uiterlijk 1 oktober 2015 in via het inschrijfformulier. We ontvangen naast een aantal persoonlijke gegevens graag je CV en motivatie. 

Uit de ontvangen aanmeldingen doen wij een eerste selectie op basis van CV en motivatie. Uiterlijk 2 oktober hoor je of je wordt uitgenodigd voor één van de selectiedagen op woensdag 7 of 9 oktober. Diverse gesprekken en een test zijn onderdeel van de selectieprocedure. 

Read more

Meer informatie

Voor meer informatie over de KPMG Business Experience kun je contact opnemen met Joris Noordzij of Charlotte Kosten van het KPMG Recruitment Centre. Of stuur een e-mail naar het Recruitment Centre.

Read more

Working at KPMG

Branche
Accountancy
Consultancy
Headquarters Holland
Amstelveen
Employee abroad
152000
Employee in NL
3200