Masterclass | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

Lidl NederlandMasterclass

Application deadline 21-05-2016
Event date 24-05-2016 t/m 24-05-2016
Category

Management

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Huizen
Deadline:
21-05-2016 (For Past)
Category:

Management

Level:
HBO & WO
Location:
Huizen
Start date:
24-05-2016 t/m 24-05-2016
21-05-2016
Deadline
Past
View all Business courses from Lidl Nederland

Waar kies jij voor?

Net of bijna klaar met je master? Dan sta je voor een keuze. Waar wil je werken, welk traineeprogramma past bij jou en welke organisatie spreekt je aan? Je hebt vast al een beeld van Lidl als de nummer drie supermarkt van Nederland. Maar heb jij ook een beeld bij Lidl als werkgever van toptalent? Tijdens de Lidl masterclass geven we jou een kijkje achter de schermen. Meld je nu aan en ontdek wat een snelgroeiend bedrijf als Lidl jou kan bieden. 

Read more

Wanneer?

Lidl biedt twee typen traineeships aan: het Internationaal Management Traineeship (start op 1 oktober) en het Retail Management Traineeship (start op 1 juni en 3 oktober). Voor elk traineeship is een eigen masterclass, op de volgende data:

  • 12 mei 2016: Masterclass Internationaal Management Traineeship
  • 24 mei 2016: Masterclass Retail Management Traineeship
Read more

Wat kun je verwachten tijdens de masterclass?

Een interactieve dag, gericht op het werken aan een competitieve case en een kijkje achter de schermen van onze succesformule. Je gaat in teamverband de strijd aan met je mede kandidaten, waarin ondernemerschap en creativiteit op de proef worden gesteld! Daarnaast neem je letterlijk een kijkje in de keuken van Lidl. Je gaat namelijk producten testen in onze inkoop keuken. Tijdens de lunch maak je kennis met verschillende trainees van Lidl en kun je meer over hun ervaringen horen. Uiteraard geven we jou ook een sneak preview van het traineeship. Naast deze activiteiten waarin je Lidl beter leert kennen, willen we jou natuurlijk ook leren kennen. Daarom voer je een gesprek met 1 van onze recruiters en een manager. In dit gesprek kun je ons ervan overtuigen dat jij het toptalent bent waar wij naar op zoek zijn. Want uiteraard willen we dat jij voor Lidl kiest, maar zorg ook dat wij voor jou kiezen! We sluiten de dag af met een gezellige borrel.

Read more

Wie ben jij?

Als ambitieuze starter heb jij een duidelijk doel voor ogen. Via een snelle groeicurve het beste uit jezelf halen en toe werken naar een positie waarbij jij het verschil gaat maken. Want als jij iets doet, dan doe je het goed. Net als wij. Je bent (bijna) afgestudeerd en klaar om in 2016 te starten op de arbeidsmarkt. De retail/FMCG sector past met al zijn dynamiek perfect bij jou. Een commerciële of bedrijfseconomische richting is de ideale basis voor één van de programma’s.

Read more

Meld je nu aan!

Ga jij de uitdaging aan om je te laten verrassen door onze succesvolle formule en de onderscheidende carrièremogelijkheden? Meld je aan en geef hierbij ook aan voor welke masterclass je je aanmeldt: 12 mei (Internationaal Management Traineeship) of 24 mei (Retail Management Traineeship). Graag tot ziens in mei!

Read more

Working at Lidl Nederland

Branche
FMCG
Retail
Number of countries
27
Headquarters Holland
Huizen
Employee in NL
17000