Masterclass Nedap | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

NedapMasterclass Nedap

Application deadline 25-04-2016
Event date 18-05-2016 t/m 20-05-2016
Category

Techniek

...
>> View all
Level
WO
Location
Groenlo
Deadline:
25-04-2016 (For Past)
Category:

Techniek

Level:
WO
Location:
Groenlo
Start date:
18-05-2016 t/m 20-05-2016
25-04-2016
Deadline
Past
View all Business courses from Nedap

Samenvatting

Zin om mee te doen? En ben je er van overtuigd dat je waarde toe kunt voegen aan deze Masterclass als ondernemende, gedreven, eigenzinnige en innovatieve zelfstarter? Dan nodigen we je uit om je in te schrijven, dit kan t/m 24 april 2016!

Read more

Programma

Ons belangrijkste doel is om jou kennis te laten maken met Nedap. Tijdens lunches en diners zit je aan tafel met jonge Nedap’ers, de marktgroepleiding en directie. Dit om jou te laten ervaren wat de platte organisatiestructuur en de creatieve ondernemerscultuur met Nedap’ers én met jou doet!
Door je eigen creativiteit en talent te gebruiken ga je samen met je team beleven hoe je onze business gerelateerde cases op moet lossen. Hoe ga je ervoor zorgen dat de klant in toekomst ook nog voor jou gaat kiezen? Hoe zet jij techniek in om de klant altijd te kunnen geven wat deze verwacht? En hoe antipeer je op onverwachte gebeurtenissen in de markt of organisatie? Een voorbeeldje:

Introduce yourself by introducing us
Analyseer en denk mee over wereldwijde marktintroducties van onze producten binnen de retail business. Klanten over de hele wereld zijn anders, behoeften en infrastructuur verschillen. Dit vraagt veel van onze commerciële mensen, ontwikkelaars en designers: tackle jij de opkomende uitdagingen?

Lijkt je dat wat? Wil jij meemaken hoe het is om te ondernemen binnen een beursgenoteerde multinational? En denk jij tijdens deze drie dagen een bijdrage te kunnen leveren aan onze strategische beslissingen?

Read more

Aanmelden

Dan nodigen we je uit om je in te schrijven, dit kan t/m 24 april 2016!
Upload hieronder je motivatie en CV en zorg ervoor dat jouw aanmelding er tussen uit springt!

Na het ontvangen van jouw motivatie en CV, wordt er gevraagd een 15 seconden durende video in te sturen. Dit gaat heel eenvoudig via pc of mobiele telefoon. Op basis van de motivatiebrief, CV en videoboodschap wordt er geselecteerd en ontvang je een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek. Uiteindelijk wordt slechts een select groepje toegelaten tot de Nedap Masterclass.

Read more

Working at Nedap

Branche
Technology / Industry
Number of countries
15
Headquarters Holland
Groenlo
Employee abroad
100
Employee in NL
600