Business Talent Network

De juiste mensen op het juiste moment

BTN Professionals luistert altijd goed naar de behoefte van onze opdrachtgevers Elk vraagstuk vereist zijn eigen aanpak en elke interimoplossing is uniek.

Ons doel is om bedrijven werk uit handen te nemen en op de juiste manier het interimvraagstuk in te vullen. BTN Professionals weet altijd de juiste mensen op het juiste moment in te zetten, zodat dit optimaal kan bijdragen aan het resultaat van onze opdrachtgevers.

Vakgebieden

BTN Professionals heeft de focus op de volgende vakgebieden:

  • Finance
  • Juridisch
  • ICT
  • HR / Recruitment
  • Marketing / Sales

Binnen deze expertises hebben wij een zeer grote Pool van hoogopgeleide Professionals (HBO/WO) met 4 – 10 jaar specialistische werkervaring die inzetbaar zijn in de meest uiteenlopende vraagstukken.

Resultaatgericht

BTN Professionals zal altijd proactief meedenken en er op toezien dat het vooraf beoogde resultaat wordt gerealiseerd. Een duidelijke afbakening van de opdracht, tussentijdse evaluaties in combinatie met het vaststellen van de tijdslijnen zijn van cruciaal belang om optimaal resultaat te boeken voor onze opdrachtgevers.

Interim- en deta-vast oplossingen

Wij bieden zowel Interim- als deta-vast oplossingen aan. Onze Professionals zijn inzetbaar op projectbasis, waarbij er ook een mogelijkheid bestaat om onze Professionals op deta-vast basis aan te nemen. Dit houdt in dat de Opdrachtgever na een vooraf besproken periode de mogelijkheid heeft om de Professioneel vast in dienst te nemen.

Bij beide constructies bent u verzekerd van de juiste Professional die uw (tijdelijke) probleem structureel zal aanpakken en waarbij het gewenste resultaat gerealiseerd zal worden.

Contact

Ben u als bedrijf op zoek naar de allerbeste Professionals die u kunnen bijstaan in de meest uiteenlopende arbeidstrajecten, neem dan nu contact met ons op.