Algemene Inhouse Dag | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

ABN AMRO BankAlgemene Inhouse Dag

Application deadline 22-09-2013
Event date 26-09-2013 t/m 27-09-2013
Category

Marketing

IT

Finance

HR

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Amsterdam
Deadline:
22-09-2013 (For Past)
Category:

Marketing

,

IT

,

Finance

,

HR

Level:
HBO & WO
Location:
Amsterdam
Start date:
26-09-2013 t/m 27-09-2013
22-09-2013
Deadline
Past
View all Inhouse days from ABN AMRO Bank

Zo veel mogelijkheden...

Een bank; je hoort er genoeg over in het nieuws. Je hebt er één nodig om je betalingen te doen en straks misschien je eerste huis te kopen. Maar een bank als werkgever: heb je daar wel eens aan gedacht?

Read more

Algemene Inhouse Dag

Loubna Bouhiouf (Trainee Audit): ?Ik word continu geprikkeld om tot het uiterste te gaan? "Als trainee krijg ik volop de kans om me op persoonlijk vlak te ontwikkelen en daarnaast is er ruimte voor eigen initiatief. Bovendien krijg je als trainee de kans om mee te werken binnen verschillende business onderdelen van de bank, zowel nationaal als internationaal! Onderscheidende en diverse talenten worden door de bank enorm gewaardeerd. Iedereen krijgt de kans om zijn talenten te benutten en daarbij wordt je continu geprikkeld om tot het uiterste te gaan. Doordat ik als trainee binnen verschillende business onderdelen actief ben en daarbij verschillende collega's spreek, bouw ik een waardevol netwerk op. Ik heb geen moment spijt gehad van mijn keuze.”

Read more

Testimonial

Spreekt dit jou aan? Je bent net of bijna afgestudeerd en de wereld ligt aan je voeten. Maar wat ga je doen? Tijdens de Algemene Inhouse Dag op 17 oktober komen we er graag samen met jou achter of werken bij ons iets voor jou is. Ontmoet onze recruiters en trainees en stel al je vragen! Meer weten? Neem contact op met Alexander, Ellen of Hein (020 628 0154).

Read more

Working at ABN AMRO Bank

Branche
Banking/Finance
Number of countries
23
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee abroad
24225
Employee in NL
21000