Out-housedag Adviestalent | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

AdviestalentOut-housedag Adviestalent

Application deadline 04-11-2015
Event date 13-11-2015
Category

Communicatie

Consulting

...
>> View all
Level
WO
Location
Groningen
Deadline:
04-11-2015 (For Past)
Category:

Communicatie

,

Consulting

Level:
WO
Location:
Groningen
Start date:
13-11-2015
04-11-2015
Deadline
Past
View all Inhouse days from Adviestalent

Outhousedag Adviestalent

Wil je op een laagdrempelige manier kennismaken met onze adviseurs? Normaal gesproken kom je dan op bezoek bij ons in Amersfoort Maar nu komen we jou opzoeken! Op vrijdag 13 november organiseren wij een Out-housedag in ons pop up kantoor Grondig in Groningen. Woon je in de buurt? Grijp dan nu je kans om ons de oren van het hoofd te vragen!

Read more

Bij ons binnenkijken?

Adviestalent is op zoek naar nieuwe talentvolle adviseurs, die de ambitie hebben om organisatieadviseur en/of projectmanager te worden. Denk je dat we op zoek zijn naar jou en ben je nieuwsgierig wat een adviestalent zoal doet? Wil je weten hoe onze opdrachten eruit zien, hoe wij samenwerken en kennis delen met Twynstra Gudde en hoe ons uitgebreide opleidingsprogramma eruit ziet? Het antwoord op al deze vragen krijg je op de out-housedag van vrijdag 13 november.

Het programma bestaat, onder andere, uit een kennismaking met de directie van Adviestalent, zij zullen je meer vertellen over Adviestalent, zelf werken aan een casus die je als adviseur bij Adviestalent zou kunnen tegenkomen en uiteraard is er ruimte om met onze adviseurs in gesprek te gaan. Inschrijven kan door je CV te sturen naar: zst@adviestalent.nl.  We hebben maar een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij! De deadline voor aanmelden is 4 november.

Read more

Voor wie?

Dus ben jij een ambitieuze en talentvolle academicus met een bedrijfskundige, economische, bestuurskundige of technische achtergrond? Zit je in de laatste fase van je opleiding of heb je maximaal twee jaar werkervaring? Heb je je zowel binnen als buiten je studie breed ontwikkeld en ben je niet ouder dan 27 jaar? Dan ontmoeten we je graag op onze out-housedag!

Read more

Aanmelden

Aanmelden voor de out-housedag kan door uiterlijk 4 november je CV te sturen naar zst@adviestalent.nl. Vergeet niet te vermelden waar je Adviestalent van kent. We hebben een maximaal aantal plaatsen beschikbaar, dus reageer snel! 

Read more

Working at Adviestalent

Branche
Consultancy
Headquarters Holland
Amersfoort
Employee in NL
34