Kop koffie met..... | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

BelastingdienstKop koffie met.....

Application deadline 26-10-2016
Event date 27-10-2016 t/m 07-10-2016
Category

Accounting

Actuarial

Banking

Communicatie

Consulting

Engineering

Finance

Fiscaal

HR

Innovation

IT

Juridische

Management

Marketing

Notary

Offshore

Operations

Risk

Sales

Supply Chain

Techniek

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Gelderland
Deadline:
26-10-2016 (For Past)
Category:

Accounting

,

Actuarial

,

Banking

,

Communicatie

,

Consulting

,

Engineering

,

Finance

,

Fiscaal

,

HR

,

Innovation

,

IT

,

Juridische

,

Management

,

Marketing

,

Notary

,

Offshore

,

Operations

,

Risk

,

Sales

,

Supply Chain

,

Techniek

Level:
HBO & WO
Location:
Gelderland
Start date:
27-10-2016 t/m 07-10-2016
26-10-2016
Deadline
Past
View all Inhouse days from Belastingdienst

Kop koffie met.....

Wat wil je weten over de ict uitdagingen van de Belastingdienst? Loop je tijdens je studie tegen dingen aan waarvan je denkt, hoe lossen ze dat op in de praktijk?

De komende maanden organiseren wij een koffiemoment voor ict studenten! Geheel vrijblijvend kunnen jullie koffie komen drinken met onze ict-specialisten om zo in een uurtje kennis te maken met de organisatie en de ICT binnen de Belastingdienst. Zien wij jou op 27 oktober? Wij zorgen voor de koffie, maar een kop thee mag ook natuurlijk!

 

 
Read more

Met wie drink je eigenlijk koffie?

Etkin: 'Ik ben hier gaan werken na het afronden van mijn studie "Business IT and Management" middels een afstudeerstage bij de Belastingdienst. De scriptie ging over productkwaliteit voor applicaties binnen de voortbrenging van software bij de Belastingdienst. Mijn verdere studieachtergrond ligt bij ICT Beheer op het MBO en autotechniek op het VMBO, dus ik klim ook nog wel eens graag onder de motorkap... Tussen mijn MBO en HBO studie heb ik anderhalf jaar gewerkt bij VGZ op de Servicedesk waar ik onder andere veel te maken heb gehad met ITIL, processen en het schakelen met en het sturen van diverse partijen. Dat laatste trekt mij dan ook voornamelijk in mijn werk.'

Lotte: 'Ik ben na het afronden van mijn studie Kunstmatige Intelligentie begonnen bij de belastingdienst door middel van een traineeship. Tijdens dit traineeship ben ik op de afdeling CoE Gegevensontsluiting binnen IV Accent terecht gekomen. CoE Gegevensontsluiting houdt zich bezig om data uit verschillende bronnen samen te brengen. Zo wordt het mogelijk om bijvoorbeeld op mijnbelastingdienst.nl informatie uit verschillende bronnen in één overzicht aan de burger te tonen. Er zijn verschillende disciplines binnen CoE Gegevensontsluiting, zoals modellering, bouwen, testen en beheer. Ik zelf zit bij het bouwen. Ik houd me vooral bezig met het uitzoeken hoe/en bouwen van nieuwe functionaliteiten. Bijvoorbeeld, als er nieuwe informatie moet komen in het overzicht op mijnbelastingdienst.nl, moet deze data wel ergens vandaan komen, in de database terecht komen, en ook weer uitgelezen kunnen worden. Als bouwer zorg je er voor dat deze data in de database terecht kan komen, en ook weer uitgelezen kan worden. Hier wordt IBM tooling gebruikt wat gebaseerd is op Java. Daarnaast hou ik me ook bezig met het automatiseren van processen. Zo ben ik nu bezig om een automatisch test programma op te zetten.'

Andries: "Als Young Professional bij team Basic Middleware (Subteam: FTD (File Transfer Dienst)) houden we ons bezig met de infrastructuur die het mogelijk maakt om gegevens uit te wisselen. Ik heb in het eerste jaar van het YP-Traject een aantal cursussen gevolgd zoals: ITILv3, PRINCE2, Scrum en TMAP. Vervolgens heb ik nog een aantal cursussen gedaan die mij interessant leken zoals:  RHCSA, z/OS Mainframe, Python, Splunk en CEH.Als Young Professional ben ik ook naar een aantal dienstonderdelen geweest zoals de Douane op Schiphol, de scanstraat in Heerlen en onze eigen print & mail, rekencentrum en Security Operating Center (SOC) om zo een indruk te krijgen hoe het er bij deze onderdelen aan toe gaat."

Read more

Working at Belastingdienst

Branche
Government / Education / Research
Headquarters Holland
Amsterdam