University Challenge | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

DeloitteUniversity Challenge

Application deadline 17-04-2014
Event date 30-04-2014
Category

Consulting

...
>> View all
Level
WO
Deadline:
17-04-2014 (For Past)
Category:

Consulting

Level:
WO
Location:
Start date:
30-04-2014
17-04-2014
Deadline
Past
View all Inhouse days from Deloitte

University Challenge

Waar start jij jouw carrière? Is Consultancy iets voor jou? Op 30 april nemen wij je voor een dag mee in het leven van de Deloitte Consultant.

Read more

University Challenge

De University Challenge staat in het teken van het liften van je carrière. Hoe ontwikkel jij je van goede student tot professional aan de top? En hoe ziet het leven eruit als professional in de Consultancy? Wij delen graag met jou hoe wij dat bij Deloitte ervaren.

De dag zal bestaan uit verschillende uitdagingen aan de hand van een realistische case die jij met een groep medestudenten aangaat. Met jouw groep ga je voor het beste resultaat om zo boven de concurrentie uit te stijgen. De case waaraan je zult werken geeft jou inzicht in typische werkzaamheden van een Consultant. Daarnaast lopen er genoeg Deloitte Consultants rond die graag jouw vragen beantwoorden.

Read more

Wie kan zich aanmelden?

Ben jij een ambitieuze wo-student in de laatste fase van je master, heb je interesse in het vak Consultancy, en wil je ervaren hoe het is om aan de top te werken? Laat deze unieke kans dan niet aan je voorbijgaan en meld je uiterlijk 17 april 2014 aan voor de University Challenge.

Read more

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Simone van Dooren.

Ben je benieuwd naar de andere evenementen van Deloitte? Ga dan naar onze volledige evenementenlijst. Of like ons op Facebook en volg of op Twitter om de hoogte te blijven van de nieuwe evenementen.

Read more

Working at Deloitte

Branche
Accountancy
Banking/Finance
Consultancy
Technology / Industry
Headquarters Holland
Rotterdam, Amsterdam, Amstelveen, Utrecht
Employee abroad
182000
Employee in NL
4847