In-house Consultant at RWE Consulting | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

EssentIn-house Consultant at RWE Consulting

Application deadline 03-03-2015
Category

Consulting

...
>> View all
Level
WO
Location
Den Bosch
Deadline:
03-03-2015 (For Past)
Category:

Consulting

Level:
WO
Location:
Den Bosch
Start date:
-
03-03-2015
Deadline
Past
View all Inhouse days from Essent

Jouw functie

Jouw functie

Als consultant werk je als adviseur voor de raad van bestuur en senior management van RWE en haar werkmaatschappijen als Essent en Npower. Je bouwt mee aan de core business van ons energiebedrijf, van strategieontwikkeling tot en met implementatie waarbij onze klant centraal staat. Je maakt analyses, komt met oplossingen en geeft hoogwaardig advies. Je werkt in teams met andere (RWE) consultants en de opdrachtgever(s), deelt kennis en ervaring. Je bent een professional, die in korte tijd zorgt voor een blijvende verandering in de bedrijfsvoering.

Onze filosofie is dat je altijd in een team aan een opdracht werkt, om kennis te delen en optimaal een opdracht te vervullen.

Gemiddeld duurt een opdracht zo'n 3 tot 6 maanden. Naast je opdracht lever je een actieve bijdrage aan de vakinhoudelijke ontwikkeling van RWE Consulting, uiteraard met focus op de energiesector. Je bent consultant voor alle landen van RWE consulting, dus ook in Tsjechië, Duitsland en Groot Brittanië. Dat betekent dat je regelmatig een opdracht in het buitenland vervult. Je bent dan van maandag t/m donderdag op locatie.

Read more

Jouw profiel

Jouw profiel

Om bij RWE Consulting aan de slag te gaan, beschik je minimaal over de volgende kwalificaties, kennis, ervaring en vaardigheden:

  • Afgeronde master, bijvoorbeeld in Bedrijfskunde, Economie, Econometrie, International Management, Engineering of een andere technische studie; 
  • 2 tot 4 jaar relevante consultancy ervaring bij de bekende consultancy bureaus of binnen de Energie, FMCG, Banking etc 
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Relevante internationale werkervaring is een zeer sterke pre.

Uiteraard ben je ambitieus, presteer je bovenmatig. Je bent analytisch zeer sterk en je beschikt over uitstekende interpersoonlijke skills. Je bent een (bewezen) talent met een enorme drive, iemand die daadwerkelijk iets teweeg brengt in een organisatie. Ook heb je affiniteit met de energiesector.

Read more

Ons aanbod

  • € 3.000 tot € 4.000 per maand vast plus 2 maanden variabel; 
  • Flexibele arbeidsvoorwaarden bijvoorbeeld korting op eigen producten of kopen van verlof; 
  • Lease auto; 
  • Tijd- en plaat onafhankelijk werken; 
  • Persoonlijke opleidingsmogelijkheden gericht op (inhouse) consultancy en energiesector - Kennisdeling, training en opleidingen;
  • Doorgroeimogelijkheden binnen RWE Consulting dan wel binnen RWE of Essent.
Read more

Meer weten?

Heb jij een goed beeld voor welke uitdagingen RWE/Essent staat en wil je hieraan een bijdrage leveren? Solliciteer dan direct met een Engelstalig CV en motivatie.

Read more

Onze Organisatie

Essent is een Nederlands energiebedrijf en als onderdeel van RWE actief op de internationale energiemarkt. Die markt verandert constant. Klanten zijn kritisch, de concurrentie verhevigt, er is veel aandacht voor klimaatverandering en de technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. Al deze veranderingen vragen om inventiviteit, transparantie, sympathiek leiderschap en het waarmaken van onze beloftes. Werken bij Essent betekent dan ook volop kansen om jezelf te ontwikkelen in een uitdagende internationale omgeving waar iedereen zichzelf kan zijn.

Read more

Working at Essent

Branche
Banking/Finance
Consultancy
Technology / Industry
Energy sector
Headquarters Holland
's-Hertogenbosch
Employee abroad
6500
Employee in NL
3000