Beta Inhousedag - 11 maart 2016 | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

EYBeta Inhousedag - 11 maart 2016

Application deadline 07-03-2016
Event date 11-03-2016
Category

IT

Techniek

...
>> View all
Level
WO
Location
Amsterdam
Deadline:
07-03-2016 (For Past)
Category:

IT

,

Techniek

Level:
WO
Location:
Amsterdam
Start date:
11-03-2016
07-03-2016
Deadline
Past
View all Inhouse days from EY

EY Beta Inhousedag

Achter het strakke logo en de glazen gevels werken mensen van vlees en bloed, die qua achtergrond, karakter en talent heel verschillend  van elkaar zijn. Bij EY koesteren we die verschillen. Wij  geloven namelijk dat teams waarin professionals elkaar aanvullen en nauw samenwerken de beste oplossingen bedenken voor de business van onze klanten. Bovendien leveren zij op die manier een bijdrage aan een beter werkende wereld.

Read more

Wat ga je doen?

Op de landelijke EY Bèta Inhousedag heb je de mogelijkheid om deze professionals te ontmoeten en aan den lijve ondervinden hoe leuk het is om met zoveel verschillende mensen samen te werken. Je krijgt een goede indruk hoe het er binnen onze internationale organisatie aan toegaat en je maakt kennis met de verschillende afdelingen en professionals van EY. Tot slot geven we je inzicht in ons gevarieerde klantenpakket: van financiële instellingen en internationale profit organisaties tot publieke instellingen.

Read more

Criteria

Studeer jij wiskunde, natuurkunde, scheikunde, econometrie, aerospace engineering, electrical engineering, mechanical engineering of een andere kwantitatieve studie? Ben je 3e jaars bachelor- of masterstudent? Schrijf je dan in. De Inhousedag vindt plaats op 11 maart en wordt gehouden in Amsterdam. Het programma duurt van 9.30 uur tot 17.30 uur, waarna we de dag afsluiten met een gezellige borrel. Inschrijven kan tot 8 maart.

Read more

Aanmelden?

Heeft dit je aandacht getrokken? Klik op onderstaande link om je aan te melden.

Read more

Working at EY

Branche
Accountancy
Consultancy
Law / Fiscal / Notary
Number of countries
150
Headquarters Holland
Rotterdam
Employee abroad
212000
Employee in NL
3500