FSO Assurance Inhousedag | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

EYFSO Assurance Inhousedag

Application deadline 22-11-2015
Event date 25-11-2015
Category

Accounting

Finance

...
>> View all
Level
WO
Location
Amsterdam
Deadline:
22-11-2015 (For Past)
Category:

Accounting

,

Finance

Level:
WO
Location:
Amsterdam
Start date:
25-11-2015
22-11-2015
Deadline
Past
View all Inhouse days from EY

FSO Assurance Inhousedag

Achter het strakke logo en de glazen gevels werken mensen van vlees en bloed, die qua achtergrond, karakter en talent heel verschillend zijn. Bij EY koesteren we die verschillen. Omdat we geloven dat teams waarin professionals elkaar aanvullen en nauw samenwerken de beste oplossingen bedenken voor de business van onze klanten. En bovendien een bijdrage leveren aan een beter werkende wereld.

Read more

Wat ga je doen?

Assurance FSO (Financial Services) richt zich exclusief op de financiële sector. Wil je weten wat een collega bij FSO doet? Op onze FSO Assurance Inhousedag ga je je verdiepen in de jaarrekeningcontrole van een bank. Samen met je team ontrafel je deze, door de juiste vragen te stellen aan de klant. Weet jij je professioneel en kritisch op te stellen en een rechte rug te houden tijdens een verhitte discussie met de klant en zo de juiste knelpunten te vinden? 

Ben je verder benieuwd wat de eventuele mogelijkheden zijn ná je carrière binnen Assurance FSO?
Voormalig accountant en huidig CFO van AEGON Blue Square vertelt hoe hij startte als accountant en later overstapte naar het bedrijfsleven. Omdat het werken in teams binnen Assurance FSO erg belangrijk is, maakt ook een teambuildingsspel onderdeel uit van de dag.

Read more

Aanmelden

Studeer je in de richtingen Finance, Economie, Accounting (& Control), Bedrijfseconomie, (Internationale) Bedrijfskunde, Technische Bedrijfskunde, Econometrie, Financial Management, Business Administration of doe je een vergelijkbare studie en heb je interesse in Assurance FSO? Meld je dan nu aan via deze website. De inhousedag is op 25 november vanaf 10:30 in Amsterdam. 

Voor vragen kun je contact opnemen met Cadi Freijser, Recruiter Assurance, 06-29084237

Read more

Working at EY

Branche
Accountancy
Consultancy
Law / Fiscal / Notary
Number of countries
150
Headquarters Holland
Rotterdam
Employee abroad
212000
Employee in NL
3500