Inhousedag IT | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

INGInhousedag IT

Application deadline 07-05-2014
Event date 16-05-2014
Category

Techniek

...
>> View all
Level
WO
Location
Amsterdam
Deadline:
07-05-2014 (For Past)
Category:

Techniek

Level:
WO
Location:
Amsterdam
Start date:
16-05-2014
07-05-2014
Deadline
Past
View all Inhouse days from ING

ING Inhouse event Information Technology

Wil jij je IT carrière maken binnen een uitdagende sector als de financiële dienstverlening? En ben je klaar voor een toekomstige rol in een IT Scrum team of, op langere termijn, als IT Manager? Het ING International Talent Programme geeft je alle ruimte en kansen om je talenten en ambities binnen IT te ontwikkelen.

Als een trainee in het Information Technology programma werk je op het snijvlak van Business en IT, waarbij het zwaartepunt ligt bij projecten met een meer technische IT-insteek. Je draagt bij aan de ontwikkeling van innovatieve, betrouwbare en efficiënte technologische oplossingen die beantwoorden aan de veranderende behoeften van de klant. Zo help je onze dienstverlening makkelijker te maken en een langdurige relatie met onze klanten op te bouwen.

Tijdens het traineeship ontvang je intensieve trainingen en opleidingen en goede begeleiding, zodat jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen en écht het verschil kunt maken bij ING. Je creëert je eigen kansen en je geeft zelf vorm aan je carrière door de keuzes die je maakt als trainee. Zo heb je onder andere de mogelijkheid om een deel van je traineeship in het buitenland te doorlopen. Bekijk hier een filmpje waarin onze IT trainees vertellen over hun ervaringen.

Er is een goede manier om je sollicitatie te starten: kom naar het ING Inhouse event Information Technology op vrijdag 16 mei 2014. Wij kijken er naar uit je te ontmoeten. Laat ons weten wat je in gedachten hebt en waar je heen wilt. Together we’ll get you there!

Read more

Wat kan je verwachten?

Tijdens deze IT Inhousedag ervaar je hoe belangrijk IT voor ING is.
Sneak preview van het programma:

· Ontdek hoe belangrijk IT is binnen ING
· Presentatie van de CIO NL
· Presentatie en rondleiding over innovatie bij ING
· Werken aan een real life case
· Ontmoet huidige IT trainees die je alles vertellen over hun uitdagingen en het IITP
· Proef de ING cultuur

Read more

Hoe kan je solliciteren?

Solliciteer online en voeg je CV en motivatiebrief toe. Zorg ervoor dat we je sollicitatie ontvangen voor 8 mei, voor 12.00 uur.

Als wij een match zien tussen jouw profiel en het Information Technology programma, word je uitgenodigd om deel te nemen aan de inhousedag.

Read more

Working at ING

Branche
Banking/Finance
Number of countries
40
Headquarters Holland
Amsterdam Zuidoost
Employee abroad
37000
Employee in NL
16000