Inhousedag Retail Banking/Whole Sale Banking | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

INGInhousedag Retail Banking/Whole Sale Banking

Application deadline 30-04-2014
Event date 08-05-2014
Category

Finance

...
>> View all
Level
WO
Location
Amsterdam
Deadline:
30-04-2014 (For Past)
Category:

Finance

Level:
WO
Location:
Amsterdam
Start date:
08-05-2014
30-04-2014
Deadline
Past
View all Inhouse days from ING

ING INHOUSEDAG RETAIL BANKING & COMMERCIAL BANKING

Wil jij je carrière binnen de financiële dienstverlening een kick-start geven? En ben je klaar voor een toekomstige rol binnen een dynamische werkomgeving? Het ING International Talent Programme (IITP) geeft je alle ruimte en kansen om je talenten en ambities te ontwikkelen, terwijl we samen werken om ons bedrijf te verbeteren.

Als trainee binnen ING, ontwikkel je een breed scala aan kennis en vaardigheden op verschillende gebieden. Je krijgt alle mogelijkheden om je ideeën op tafel te leggen en ons te helpen om onze dienstverlening aan de klant te verbeteren. Als trainee binnen Retail Banking zijn je vaardigheden en kennis meer toegespitst op het gebied van management & Retail Banking. Hierdoor ben jij in staat om onze particulieren en MKB klanten iedere dag vooruit te helpen. Als trainee in het Commercial Banking programma zijn deze meer toegespitst op het gebied van management & Corporate Banking. Hierdoor ben je in staat om onze corporate klanten gestructureerde financiële oplossingen te bieden.

Tijdens beide traineeships krijg je intensieve trainingen en opleidingen en goede begeleiding, zodat jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen en écht het verschil kunt maken bij ING. Je creëert je eigen kansen en geeft zelf vorm aan je carrière door de keuzes die je maakt als trainee. Zo heb je onder andere de mogelijkheid om een deel van je traineeship in het buitenland te doorlopen.

Er is een goede manier om je sollicitatie te starten: kom naar het gecombineerde ING Inhouse event voor de tracks Retail Banking en Commercial Banking op donderdag 8 mei 2014. Wij kijken er naar uit je te ontmoeten. Laat ons weten wat je denkt en waar je heen wilt. Together we’ll get you there!

Read more

WAT KUN JE VERWACHTEN?

We hebben een interessante dag voor je georganiseerd waarin je een volledig beeld krijgt van banking, ING en de uitdagingen binnen ING. Een sneak preview uit het programma:
• Maak kennis met onze CEO NL
• Je gaat werken aan een case gebaseerd op de dagelijkse realiteit
• Je komt in contact komt met de huidige Retail Banking en Commercial Banking trainees, die je alles vertellen over hun uitdagingen

Read more

HOE KUN JE SOLLICITEREN?

Solliciteer online en voeg je CV en motivatiebrief toe. Zorg ervoor dat we je sollicitatie ontvangen voor 1 mei, 9.00 uur.

Als wij een match zien tussen jouw profiel en het Retail Banking of Commercial Banking programma, word je uitgenodigd om deel te nemen aan de inhousedag.

Read more

Working at ING

Branche
Banking/Finance
Number of countries
40
Headquarters Holland
Amsterdam Zuidoost
Employee abroad
37000
Employee in NL
16000