Retail Banking & Wholesale Banking Inhousedag | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

INGRetail Banking & Wholesale Banking Inhousedag

Application deadline 03-05-2016
Event date 12-05-2016
Category

Banking

Sales

...
>> View all
Level
WO
Location
Amsterdam
Deadline:
03-05-2016 (For Past)
Category:

Banking

,

Sales

Level:
WO
Location:
Amsterdam
Start date:
12-05-2016
03-05-2016
Deadline
Past
View all Inhouse days from ING

ING Inhousedag Retail Banking & Wholesale Banking

De financiële wereld is een snel veranderende omgeving. Daarbij nemen we bij ING geen afwachtende houding aan, maar nemen het initiatief. Bij ING bedienen we zowel de klant als de maatschappij als geheel en zijn we continu op zoek naar manieren om te verbeteren. Innovatie en flexibiliteit spelen hierbij een belangrijke rol. Ben jij overtuigd van je eigen talent en werk je graag in een flexibele omgeving? Dan pas je zeker in het plaatje!
 
Ons doel is om mensen in staat te stellen steeds een stap voorop te blijven lopen, zowel privé als zakelijk. Als trainee in het ING Traineeship: het ING International Talent Programme (IITP) word je uitgedaagd je talenten in te zetten om de financiële sector vanuit ING te verbeteren. Tijdens het traineeship krijg je intensieve trainingen, opleidingen en goede begeleiding, zodat jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen en écht het verschil kunt maken bij ING. Zo heb je onder andere de mogelijkheid om een deel van je traineeship in het buitenland te doorlopen.
Read more

Geïnteresseerd?

De manier om je sollicitatie te starten: kom naar het gecombineerde ING inhouse event voor de tracks Retail Banking & Wholesale Banking op donderdag 12 mei.Wij geven je de kans om een kijkje te nemen binnen de bank en  kijken er naar uit je te ontmoeten. Deel jouw ideeën over hoe jij bankieren wil veranderen tijdens onze inhousedagen. Wil jij ook impact hebben op de bank van de toekomst? How will you change banking?

Read more

Wat kun je verwachten?

We hebben een interessante dag voor je georganiseerd waarin je een goed beeld krijgt van ING, de werkzaamheden als trainee en de uitdagingen waar ING voor staat.
Een sneak preview uit het programma: 
• Proef de ING cultuur en kom alles te weten over het ING traineeship
• Ontmoet huidige trainees, die je alles vertellen over hun ervaringen en uitdagingen
• Kennismaken met ons senior management
• Werken aan een case gebaseerd op de dagelijkse realiteit 
• Zie met eigen ogen dat werken bij een bank anders is dan je nu misschien denkt
Read more

Hoe kun je solliciteren?

Solliciteer online en voeg je CV en motivatiebrief toe. Zorg ervoor dat we je sollicitatie ontvangen uiterlijk 3 mei 2016. 

Als wij een match zien tussen jouw profiel en het Retail Banking of Commercial Banking programma, word je uitgenodigd om deel te nemen aan de inhousedag. 

Na de inhousedag kun je binnen een paar weken de selectieprocedure afronden. Zorg ervoor dat je beschikbaar bent voor de selectieprocedure na de inhousedag, als je wilt starten per 1 oktober 2016. Als je in het voorjaar 2017 wil starten, zijn deze inhousedagen uiteraard een mooie manier om elkaar beter te leren kennen. Je bent dan ook van harte welkom om deel te nemen. 

Je kan hier meer informatie over de selectieprocedure van het ING traineeship vinden.

Read more

Working at ING

Branche
Banking/Finance
Number of countries
40
Headquarters Holland
Amsterdam Zuidoost
Employee abroad
37000
Employee in NL
16000