Master Oriëntatiedag | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

Kennedy Van der LaanMaster Oriëntatiedag

Application deadline 09-04-2014
Event date 24-04-2014
Category

Juridische

...
>> View all
Level
WO
Location
Amsterdam
Deadline:
09-04-2014 (For Past)
Category:

Juridische

Level:
WO
Location:
Amsterdam
Start date:
24-04-2014
09-04-2014
Deadline
Past
View all Inhouse days from Kennedy Van der Laan

Beschrijving

Zit jij in de eindfase van je bachelor en moet je binnenkort een master kiezen? Benieuwd naar de tips van mensen uit de praktijk? Kom dan donderdag 24 april naar Kennedy Van der Laan voor de Master Oriëntatiedag!

Read more

KVdL

Wij zijn een ambitieus Amsterdams advocatenkantoor. Een tikje eigenzinnig, dat ook. We zijn in 1992 klein begonnen, als een initiatief van elf jonge, ondernemende advocaten. Inmiddels zijn we eenentwintig jaar verder, en het is ons goed gegaan. Met rond de honderd advocaten en (kandidaat-)notarissen is Kennedy Van der Laan inmiddels beland in de top twintig van zelfstandige advocatenkantoren in Nederland. Bij ons vind je mensen met verschillende achtergronden, die jou graag helpen met het maken van je masterkeuze!

Read more

Master oriëntatiedag

Op donderdag 24 april a.s. nemen we je mee op een ”An other day at the office”. Voorafgaande aan de dag vul je een digitale vragenlijst in. Hierop zullen wij gedurende de dag verder ingaan. Je zal kennismaken met verschillenden mensen uit de praktijk, onze advocaten, en op interactieve wijze steeds dichter bij het antwoord komen van de vraag ”welke master past bij jou?”.

Ben jij nieuwsgierig naar de tips van mensen uit de praktijk en wil jij volledig geïnformeerd de masterkeuze maken? Schrijf je dan direct in!

Read more

Wanneer

Het kantoorbezoek vindt plaats op donderdag 24 april. Wij verwachten je begin van de ochtend en de dag zal na de lunch eindigen.

Read more

Voor wie

Het kantoorbezoek bij Kennedy Van der Laan is bedoeld voor studenten in de laatste fase van hun bachelor. We zoeken ambitieuze, enthousiaste studenten, die willen investeren in het maken van de juiste masterkeuze door mee te doen aan deze interactieve dag.

Read more

Inschrijven

Schrijf je vóór 10 april 2014 in door een CV, cijferlijst en motivatiebrief t.a.v. Merel van Noort, Recruiter, naar carriere@kvdl.nl te sturen. Vergeet niet aan te geven wat jij uit deze dag wilt halen.

Read more

Meer informatie

Neem dan contact op met Merel van Noort, Recruiter, via telefoonnummer 020-5506678.

Read more

Working at Kennedy Van der Laan

Branche
Law / Fiscal / Notary
Number of countries
1
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee in NL
160