IT Advisory Meet & Greet | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

KPMGIT Advisory Meet & Greet

Application deadline 24-11-2015
Event date 02-12-2015
Category

IT

...
>> View all
Level
WO
Location
Amstelveen
Deadline:
24-11-2015 (For Past)
Category:

IT

Level:
WO
Location:
Amstelveen
Start date:
02-12-2015
24-11-2015
Deadline
Past
View all Inhouse days from KPMG

IT Advisory Meet & Greet

Heb jij je pijlen gericht op IT en overweeg je na je afstuderen een functie als consultant? Kom dan op woensdagmiddag 2 december 2015 naar de IT Advisory Meet & Greet! Dit is een uitgelezen kans om op informele wijze te ontdekken hoe het is om je scriptie te schrijven of om als consultant bij IT Advisory aan de slag te gaan.

 

Read more

KPMG IT Advisory

KPMG IT Advisory (ITA) helpt toonaangevende organisaties het beste uit de beschikbare IT-technologieën te halen. ITA laat IT-investeringen renderen, past de nieuwste technologieën en IT-strategieën toe en tackelt veiligheidsrisico’s. Dit is slechts een greep uit de uiteenlopende uitdagingen waar ITA dagelijks aan werkt. ITA is onderdeel van de internationale praktijk en biedt een dynamische, veelzijdige werkomgeving met uitgebreide opleidingsmogelijkheden. 

Read more

Meet & Greet

De Meet & Greet vindt plaats op ons hoofdkantoor in Amstelveen. We starten om 12.30 uur met een ontvangst en lunch. Verder staat er een KPMG-presentatie over IT Advisory, speeddates, een rondleiding en een borrel op het programma. Door de aanwezigheid van een groot aantal KPMG-consultants kom je alles te weten over hun werkzaamheden en waarom zij ooit voor KPMG hebben gekozen. Zo kun jij de sfeer proeven en erachter komen of IT Advisory en KPMG bij je passen. 

Read more

Voor wie

We komen graag in contact met (afgestudeerde) universitaire studenten die affiniteit hebben met IT en op korte termijn op zoek zijn naar een functie als consultant of naar een plek om een afstudeerscriptie te schrijven. 

Read more

Schrijf je in

Heb je interesse om hier bij aanwezig te zijn? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier. Dat kan nog tot 24 november. Uiterlijk 26 november hoor je of je bent uitgenodigd. Uiteraard kun je ook direct solliciteren naar een stage of startersfunctie. Neem voor meer informatie contact op met Karlijn Smit van het KPMG Recruitment Centre, (020) 656 7702.

 

Read more

Working at KPMG

Branche
Accountancy
Consultancy
Headquarters Holland
Amstelveen
Employee abroad
152000
Employee in NL
3200