MeetKPN! | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

KPNMeetKPN!

Application deadline 06-01-2016
Event date 13-01-2016
Category

Finance

HR

IT

Marketing

Techniek

...
>> View all
Level
WO
Location
Den Haag
Deadline:
06-01-2016 (For Past)
Category:

Finance

,

HR

,

IT

,

Marketing

,

Techniek

Level:
WO
Location:
Den Haag
Start date:
13-01-2016
06-01-2016
Deadline
Past
View all Inhouse days from KPN

MeetKPN!

Ben jij (bijna) afgestudeerd aan een WO studie en bezig met het oriënteren naar een uitdagende eerste baan? Of ben je nog druk bezig met je studie maar al wel nieuwsgierig naar de mogelijkheden die bedrijven jou te bieden hebben? Kortom, wil jij kennismaken met bedrijven zoals KPN? Dat komt goed uit, want KPN wil jou ook graag leren kennen!

Read more

Woensdag 13 januari: MeetKPN!

Tijdens deze middag maak je kennis met de wereld van KPN en is het jouw kans onze organisatie beter te leren kennen. Denk hierbij aan de bedrijfscultuur, werken bij KPN en het Young Talent Program. Huidige trainees werkzaam binnen verschillende vakgebieden zullen hun best doen jou een zo goed mogelijk beeld te geven van KPN als werkgever en de kansen bij KPN.  Wat doen Young Talents binnen Finance, Customer & Commerce en HR? Welke uitdagingen komen zij in hun dagelijkse werkzaamheden tegen? En hoe ervaren zij het traineeprogramma? Op deze vragen krijg jij een antwoord.

Read more

Wat gaan we doen?

We ontvangen je graag om 14.00 uur. Er zullen verschillende presentaties zijn over o.a. onze visie op talent en het KPN Young Talent Program. Verder kun je tijdens speeddates op een informele manier in gesprek met Young Talents uit verschillende vakgebieden. We sluiten de middag rond 18.00 af met een gezellige borrel.

Read more

Inschrijven

Inschrijven kan via onderstaande link.

* Dit event is bedoeld voor studenten / afgestudeerden met een bedrijfskundige, commerciele, economische, financiele of HR opleiding. Heb jij een technische of IT achtergrond? Schrijf je dan in voor MeetTechniek op 1 februari!

* Inschrijven kan tot 6 januari en we hebben ruimte voor 25 deelnemers!

Read more

Working at KPN

Branche
Telecom / IT
Technology / Industry
Number of countries
5
Headquarters Holland
Den Haag
Employee abroad
30599