MeetTechniek! | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

KPNMeetTechniek!

Application deadline 18-01-2016
Event date 01-02-2016
Category

IT

Techniek

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Den Haag
Deadline:
18-01-2016 (For Past)
Category:

IT

,

Techniek

Level:
HBO & WO
Location:
Den Haag
Start date:
01-02-2016
18-01-2016
Deadline
Past
View all Inhouse days from KPN

MeetTechniek!

Als er één wereld is die bol staat van innovatie, is het wel de telecomwereld. Er wordt onverbiddelijk gebroken met oeroude tradities nu partijen als Netflix, WhatsApp en Google hun intrede doen. Slimme technologieën als het open-sourceprotocol WebRTC en het data-overdrachtssysteem LTE zijn de nieuwste telecomrevoluties. Hoe springt Nederlands grootste telecom- en ICT-dienstverlener in op deze spannende veranderingen?

Wil jij een antwoord op deze vraag? Ben jij bezig met een HBO- of WO studie in de IT of techniek, aan het afstuderen of heb jij je studie net afgerond? En heb je interesse in een stage, startersrol of traineeship bij KPN? 

Maar heb je nog geen idee wat je bij KPN allemaal kunt doen in de Techniek en IT en wil je hierover meer te weten komen?

Schrijf je dan in voor MeetTechniek! 

Read more

Wat ga je doen?

Dit event is jouw kans om KPN beter te leren kennen. Je maakt kennis met de wereld van KPN en welke carrieremogelijkheden jij hebt met een IT / Technische opleiding of diploma op zak. Verschillende KPN'ers, waaronder trainees, starters en stagiairs zullen hun best doen jou een zo goed mogelijk beeld te geven van KPN als werkgever en de kansen bij KPN. Welke uitdagingen komen zij in hun dagelijkse werkzaamheden tegen? En hoe ervaren zij het werken bij KPN?

Tijdens een interactief programma met o.a. presentaties en speeddates willen we jou graag alle ruimte geven jouw vragen te stellen. We hebben ruimte voor ca. 35 deelnemers, we starten om 12.00 uur met een broodje en sluiten af met een borrel rond 18.00 uur. 

Read more

Wil jij graag meer weten over KPN als potentiele werkgever?

Schrijf je dan snel in! 

* Inschrijven kan t/m 24 januari.

Read more

Working at KPN

Branche
Telecom / IT
Technology / Industry
Number of countries
5
Headquarters Holland
Den Haag
Employee abroad
30599