VIP Infodag Officier ICT Manager | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

Ministerie van DefensieVIP Infodag Officier ICT Manager

Application deadline 10-10-2016
Event date 19-10-2016 t/m 19-10-2016
Category

IT

Techniek

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Amersfoort
Deadline:
10-10-2016 (For Past)
Category:

IT

,

Techniek

Level:
HBO & WO
Location:
Amersfoort
Start date:
19-10-2016 t/m 19-10-2016
10-10-2016
Deadline
Past
View all Inhouse days from Ministerie van Defensie

Learn to Lead

Heb jij (bijna) je HBO of WO diploma en kun jij met jouw team onze militairen met elkaar communiceren, indien nodig wereldwijd? Wij zijn voor deze functie op zoek naar leiders, die de communicatie- en informatieeenheden aansturen en die met beide benen stevig op de grond staan. Ben je benieuwd of jij dat aan kunt, schrijf je dan nu in voor deze speciale VIP Informatiemiddag!

Read more

Informatiemiddag

Tijdens deze bijzondere infomiddag krijg je van een ervaren officier in een kleine groep tekst en uitleg over deze bijzondere functie. Je krijgt een uniek kijkje achter de schermen bij de werkomgeving van een Officier Verbindingsdienst. Natuurlijk kun je de hele middag al je vragen afvuren.

Als Officier Verbindingsdienst ( ICT manager) geef je leiding aan een peloton van ongeveer 40 personen. Je zorgt voor de benodigde operationele voorbereidingen. Je bent als pelotonscommandant verantwoordelijk voor de fysieke, mentale en conceptuele inzetbaarheid van het peloton en het optreden van zowel jezelf als jouw personeel tijdens oefeningen en operationele inzet.

Read more

Programma

Gedurende de VIP dag krijg je meer informatie over de Verbindingsdienst, de verschillende functies voor jonge officieren inclusief de werkzaamheden en de verantwoordelijkheden die daarbij horen en uiteraard de opleiding. We ontvangen je op Bernhardkazerne in Amersfoort en je bent daar te gast bij de School Verbindingsdienst. We beginnen de middag met een centrale ontvangst en een lichte lunch. Daarna volgt het actieve deel met uitleg over de communicatie- en informatiesystemen eenheden van de Koninklijke Landmacht en hun inzet en opleiding daarvoor. Tevens gaan we het moderne ICT materiaal bekijken wat de Verbindingsdienst gebruikt om aan haar taakstelling te kunnen voldoen. De keuring en de eisen daarvoor worden uitgebreid besproken door een wervingsvoorlichter. Mocht je vragen hebben, dan is er alle gelegenheid om die te stellen

Read more

Wie zoeken we?

Kandidaten met een HBO/WO diploma of binnenkort afstuderen met aantoonbare technische affiniteit.

Uiteraard is affiniteit met informatie- en communicatie technologie een pré!

Voldoe jij aan onze opleidingseisen voor deze functie?
Schrijf je dan snel in, want het aantal plaatsen voor deze VIP Informatiedag is beperkt!

Read more

Working at Ministerie van Defensie

Branche
Government / Education / Research
Number of countries
1
Headquarters Holland
Den Haag
Employee in NL
58000