Inhousedag NL | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

PonInhousedag NL

Application deadline 11-03-2016
Event date 22-03-2016 t/m 24-03-2016
Category

Finance

Management

Sales

...
>> View all
Level
WO
Location
Leusden
Deadline:
11-03-2016 (For Past)
Category:

Finance

,

Management

,

Sales

Level:
WO
Location:
Leusden
Start date:
22-03-2016 t/m 24-03-2016
11-03-2016
Deadline
Past
View all Inhouse days from Pon

Inhousedag PON

Ambitieus, ondernemend en op zoek naar hét traineeship van Nederland? Maak kennis met de unieke wereld van Pon en meld je aan voor de Pon Inhouse Dagen op 22, 23 en 24 maart 2016. Je komt alles te weten over Pon, haar geschiedenis en natuurlijk het internationale Management Traineeship. Daarnaast krijg je meer uitleg over de selectieprocedure, zijn er trainees aanwezig die vertellen over hun ervaringen en krijg je een uniek kijkje achter de schermen van de bijzondere wereld van Pon. De Pon Inhouse Dag is uitsluitend voor Nederlandstalige studenten.

Read more

Het Management Traineeship van Pon

Ben je op zoek naar één van de meest veelzijdige en uitdagende traineeships van Nederland? Dan zit je bij Pon aan het juiste adres. Met 80 bedrijven in 32 landen is het aanbod enorm. Als trainee voer je drie projecten van zes maanden uit binnen verschillende werkmaatschappijen van Pon, zowel nationaal als internationaal. Met werkmaatschappijen in verschillende landen is de keuze enorm groot. Wil je werken voor Volkswagen in Nederland, PonCAT in Zweden of naar Singapore? De keuze is aan jou. De projecten zijn zeer divers van karakter en discipline en afhankelijk van jouw wensen en capaciteiten. Dit zou dus kunnen variëren van Sales, Service, Marketing, Supply Chain of Finance. Daarnaast zal je twee maanden een sales of service project doen om ervaring op te doen met de ware 'roots' van Pon. Je bepaalt je eigen richting en wij bieden je veel ruimte voor zelfstandigheid en initiatief, maar je wordt ook uitgebreid begeleid door je projectmanager, mentor en coach.

Read more

Naar wie zijn wij op zoek?

Pon is op zoek naar 'high potentials' met leidinggevend talent en een (bijna) afgeronde WO master en niet meer dan twee jaar werkervaring. Bij voorkeur zijn wij op zoek naar talenten met een bedrijfskundige, economische of technische achtergrond. Andere studierichtingen sluiten we zeker niet uit. Daarnaast letten we sterk op jouw persoonlijkheid, de leidinggevende ervaring die je tot nu toe hebt opgedaan, nevenactiviteiten, topsport of bijvoorbeeld een lange reis. We zoeken gedreven teamspelers met ambitie, ondernemerschap en oog voor commercie. Naast dat je analytisch sterk bent kan je anderen motiveren en ben je daadkrachtig. ben jij dit gemotiveerde toptalent waarnaar wij op zoek zijn? Solliciteer dan nu!

Read more

Aanmelden

De Pon Inhouse dagen vinden plaats op onderstaande data. De Inhousedag begint om 09.00 uur en eindigt c/a 16.30 uur.

Pon Inhouse Dag - 22, 23 & 24 maart 2016

Meld je van 1 tot 11 maart aan door je cv (in het Engels met foto) toe te sturen naar: trainee@pon.com. Vermeld je voorkeursdatum in de onderwerpregel en geef in 5 regels aan waarom jij bij de Pon Inhouse Day aanwezig wilt zijn.

Je krijgt tenminste een week van tevoren te horen of je bent geselecteerd. Op dat moment krijg je ook alle informatie over de locatie en het programma.

Read more

Working at Pon

Branche
Technology / Industry
Retail
Number of countries
32
Headquarters Holland
Almere
Employee abroad
13000
Employee in NL
6000