Kennismakingslunch Accountancy | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

PwCKennismakingslunch Accountancy

Application deadline 05-05-2014
Event date 13-05-2014
Category

Accounting

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Amsterdam
Deadline:
05-05-2014 (For Past)
Category:

Accounting

Level:
HBO & WO
Location:
Amsterdam
Start date:
13-05-2014
05-05-2014
Deadline
Past
View all Inhouse days from PwC

Kennismakingslunch Accountancy

Wil je op een kleinschalige manier kennismaken en binnen twee uur veel te weten komen over werken bij PwC en zelf de werksfeer ervaren? Kom naar onze Kennismakingslunches Accountancy in heel Nederland.

Read more

Wie ben je?

Je bent een tweede-, derde- of vierdejaars student Accountancy (HBO of WO) en wilt graag zelf ervaren hoe het er bij PwC aan toe gaat.

Read more

Wie zijn we?

Bij PwC Nederland werken ruim 4.700 professionals nauw met elkaar samen vanuit 12 vestigingen. We bieden jou volop kansen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk, waarmee je het maximale uit jezelf en jouw carriere haalt. Ontdek, ga relaties aan, ontwikkel jezelf en maak impact. Dan garanderen wij je een afwisselende baan in een prettige en collegiale sfeer. Wij zijn ons daarbij bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en handelen daar ook naar. Dit doen we met oog voor persoonlijke verschillen en de ontwikkeling van jouw specifieke talenten.

Het evenement Kennismakingslunch Accountancy valt binnen het werkveld Audit & Assurance, waarin we klanten helpen met het controleren en samenstellen van de jaarrekening, fraudepreventie en het beoordelen van interne controlesystemen.

Read more

Hoe ziet het programma eruit?

Tijdens de lunch kun je al je vragen stellen aan onze recruiters en accountants: over werkzaamheden, stages, startersfuncties, doorgroeimogelijkheden, sollicitatieprocedures en werksfeer bijvoorbeeld. In het kort het programma:

12.00 uur Ontvangst op kantoor
12.15 uur Lunch in bedrijfskantine
13.30 uur Rondleiding kantoor
14.00 uur Einde kennismakingslunch

Read more

Meld je nu aan!

De Kennismakingslunch Accountancy vindt plaats op onze kantoren Zwolle, Eindhoven en Amsterdam op 13 mei en Rotterdam en Utrecht op 14 mei. Wil je deelnemen en val je binnen de doelgroep? Meld je dan direct, maar in ieder geval voor maandag 5 mei aan via de button 'aanmelden'. Uiterlijk dinsdag 6 mei ontvang je bericht van ons over je deelname. Bel of mail me gerust wanneer je nog vragen hebt over de Kennismakingslunch Accountancy.

Wendy Kok
wendy.kok@nl.pwc.com
088 792 30 45

Read more

Working at PwC

Branche
Accountancy
Banking/Finance
Consultancy
Law / Fiscal / Notary
Number of countries
158
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee abroad
180500
Employee in NL
4300