Inhousedag SNS Bank N.V. 3 mei 2016 | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

Volksbank N.V.Inhousedag SNS Bank N.V. 3 mei 2016

Application deadline 19-04-2016
Event date 03-05-2016
Category

Banking

Finance

Risk

...
>> View all
Level
WO
Location
Utrecht
Deadline:
19-04-2016 (For Past)
Category:

Banking

,

Finance

,

Risk

Level:
WO
Location:
Utrecht
Start date:
03-05-2016
19-04-2016
Deadline
Past
View all Inhouse days from Volksbank N.V.

Inhousedag 3 mei 2016

Bij SNS Bank N.V. ben je de regisseur van je eigen carrière. Wij zijn op zoek nar ambitieuze en talentvolle academici die nsel willen doorgroeien binnen de bank. Heb jij het lef om het verschil te maken? Kom kennismaken op dinesdag 3 mei 2016 tijdens de Inhousedag!

Ben je (bijna) WO afgestudeerd en zit je in de laatste fase van Master? Ervaar de inhousedag bij SNS Bank N.V. en ervaar of één van de traineeships van de bank bij jou past! Bij de traineeships kijken we vooral naar je persoonlijkheid. Heb jij lef? Houd je ervan om zelf aan het roer te staan en je eigen grenzen te verleggen? SNS Bank N.V. is op zoek naar talenten die stevig in hun schoenen staan en snel het verschil kunnen maken.

Read more

Over ons traineeship

Het traineeship heeft een duur van 2 jaar, waarbij je de vrijheid hebt om zelf je opdrachten te kiezen bij verschillende afdelingen binnen de groep en onze merken: ASN, BLG Wonen, RegioBank, SNS en ZwitserlevenSparen. Binnen het traineeship kun je kiezen uit de volgende 5 richtingen:

  • Smart Banking: Gericht op het realiseren van een data gedreven organisatie en het vormgeven van Data Science, Business Analytics en Innovatie binnen de bank. Denk hierbij aan Artificial Intelligence, Big data en Internet of Things. Doelgroep: Data Science, Big Data, Artificial Intelligence, Business Analytics, etc.
  • Digital Marketing: Gericht op het realiseren van nieuwe (digitale) marketing- en e-commercemogelijkheden, in samenwerking met relevante partijen en startups. Vormgeven van digitale marketing, op het snijvlak van IT en marketing. Doelgroep: Quantitative Marketing, Smart Marketing, Behavioural Economics, Business and Innovation, etc.
  • Finance & Risk: Gericht op het versterken van onze professionele en hoogwaardige Finance & Risk expertise binnen de bank. Zoals Financial Risk, Model Ontwikkeling & Validatie, Control, Accounting & Reporting en Regulatory Projects & Corporate Finance. Doelgroep: Finance, Risk, Economie, Econometrie, etc.
  • High Tech: Gericht op het versterken van onze sterke IT expertise op het gebied van Run & Change (beheer en ontwikkeling). Je komt in aanraking met de nieuwste technologieën, zoals Blockchain Technology, Cognitive Computing, Payment Specialisme en Security Engineering. Doelgroep: Software Engineering, (Technische) Informatica, Computer Science, Technische studies, etc.
  • Business & Retail: Gericht op het verbeteren van onze dienstverlening vanuit een retailbenadering in alle facetten voor de klant vanuit de merken, de staven, service centra en IT. Doelgroep: Entrepreneurship, Commercie, Bedrijfskunde, Filosofie, Rechten, etc.
Read more

Over de Inhousedag

Tijdens de Inhousedag gaan we van start met een gezamenlijke aftrap. Een directeur zal uitgebreid met jullie in gesprek gaan over de uitdagingen binnen onze bank. Je krijgt volop de gelegenheid om kennis te maken met onze huidige trainees. Ze vertellen jullie graag meer over hun eigen ervaringen en we staan stil bij de richtingen binnen het traineeship.

Datum: dinsdag 3 mei 2016
Tijd: 10:15 – 17:00 uur (inclusief lunch)
Locatie: Hoofdkantoor SNS Bank N.V., Croeselaan 1, Utrecht

Read more

Aanmelden

Wil jij per 1 september 2016 starten als trainee en wil je meer te weten komen? Meld je dan aan voor onze inhousedag op 3 mei 2016 door te solliciteren via onderstaande sollicitatiebutton. Na het sluiten van de deadline (19 april 2016) zullen wij een selectie doen op basis van jouw motivatie en C.V. (in het Nederlands). Je hoort diezelfde week nog van ons of je wordt uitgenodigd voor onze inhousedag. Houd de datum tot die tijd vrij in je agenda.

Read more

Working at Volksbank N.V.

Branche
Banking/Finance
Headquarters Holland
Utrecht