Iceman Talent Experience met Stibbe | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

StibbeIceman Talent Experience met Stibbe

Application deadline 30-11-2015
Event date 01-12-2015
Category

Accounting

Actuarial

Juridische

Notary

...
>> View all
Level
WO
Location
zandvoort
Deadline:
30-11-2015 (For Past)
Category:

Accounting

,

Actuarial

,

Juridische

,

Notary

Level:
WO
Location:
zandvoort
Start date:
01-12-2015
30-11-2015
Deadline
Past
View all Inhouse days from Stibbe

Iceman Talent Experience

Om twee waterputten in Tanzania te realiseren wordt op 1 december 2015 in het NH Hotel in Zandvoort de Iceman Talent Experience georganiseerd.

In de ochtend kunnen studenten een workshop bij één van de deelnemende bedrijven volgen. Ook Floris Evers zal aanwezig zijn met een inspirerend verhaal over het verleggen van grenzen. In de middag krijgt iedereen een speciale training van Wim Hof "de Iceman". Hij kan aan de hand van bepaalde ademhalingstechnieken ervoor zorgen dat mensen in ijskoud water kunnen zwemmen. Na deze training zullen we ons met 200 studenten en 10 bedrijven 3 minuten in het koude water van de Noordzee begeven. De technieken zijn wetenschappelijk bewezen en zelfs Oprah Winfrey is overtuigd! (zie deze link)

Read more

Programma

10:00 - 10:30 Ontvangst
10:30 - 11:00 Welkomstwoord

11:00 - 12:30 Talent workshops
12:30 - 13:30 Lunch met bedrijven
13:30 - 13:50 Floris Evers
14:00 - 14:30 Iceman Training Wim Hof
14:30 - 15:00 Omkleden
15:00 - 15:15 Wim Hof op het strand
15:15 - 15:20 Duik in de zee
15:20 - 15:40 Omkleden
15:40 - 16:00 Soep op het terras
16:00 - 18:00 Borrel + uitreiking cheque

Is dit interessant voor mij?

Zit jij in je master en wil jij op een unieke manier kennismaken met verschillende bedrijven? En heb jij een passende achtergrond voor deze bedrijven? Meld je dan snel aan.
Hieronder vind je een overzicht van de doelgroep die de verschillende deelnemende bedrijven zoeken:

Juridisch
Stibbe
Van Doorne

Marketing/sales
Coca Cola
Ahold
Unilever 
Perfetti van Melle

Finance, econometrie, wiskunde e.d.
Flow Traders

Technisch/bedrijfskundig en interesse in Consultancy

Accenture
Bain & Company
Flow Resulting

Tijdens je aanmelding kun je een top 3 voorkeur aangeven. We proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden, maar kunnen je niks beloven. Je hoort zsm van ons of je bent geselecteerd en bij welk bedrijf je bent ingedeeld.

 

Read more

Iceman - Wim Hof

Wereldwijd bekend als de man die bijna 2 uur in een ijsbad kan zitten, trekt Wim Hof de wereld over als ‘The Iceman’, terwijl hij trainingen geeft die helpen om je immuunsysteem te beïnvloeden. Hij was te zien op de Duitse, Amerikaanse en Chinese televisie als hij opnieuw een record vestigde door zolang mogelijk in een cabine te zitten, waarbij het ijs hem tot aan zijn nek stond. Hiermee heeft hij aangetoond waar het menselijk lichaam toe in staat is zodra je je daar fysiek en mentaal toe zet. Tijdens de Iceman Talent Experience zal Wim Hof de deelnemers van een workshop voorzien waarin de speciale ademhalingsoefeningen die onderdeel zijn van de ‘Wim Hof Method’ centraal staan.

Read more

Floris Evers

Floris Evers heeft een enorme carrière binnen de hockeywereld, met ervaringen in binnen- en buitenland. Hij heeft als topsporter al 10 jaar ervaring met hockey op olympisch niveau, en is dan ook in het bezit van twee Olympische medailles. Maar ook buiten het hockeyveld is Floris actief. Hij heeft Master Geschiedenis afgerond, volgde een opleiding tot Yogatrainer in India, en werkt inmiddels als consultant in de richting van Leadership and Organizational Development. De combinatie van sport, het bedrijfsleven en persoonlijke ontwikkeling maakt hem een unieke spreker. Op een humoristische manier zal hij ons meenemen rondom het thema ‘het optimale uit jezelf halen’.

Read more

Het goede doel – 2 waterputten voor de Maasai in Tanzania

Op 15 januari 2015 beklom Oscar Bieleveld, directeur van Business Talent Network samen met ‘Iceman’ Wim Hof de top van de Kilimanjaro. Tijdens hun trip in Tanzania kwamen zij in contact met de Maasai. Omdat schoon drinkwater in dit gebied schaars is, moeten de dorpelingen van de Maasai vaak tientallen kilometers lopen om bij een waterput te komen. Naar aanleiding van deze ontmoeting kwamen Wim Hof en Oscar Bieleveld op het idee om in Nederland een evenement te organiseren waarbij de volledige opbrengst wordt gebruikt voor het slaan van 2 nieuwe waterputten, zodat hele dorpen worden voorzien van schoon drinkwater. Zo ontstond de Iceman Talent Experience.

Read more

NH Zandvoort aan Zee

Hotel NH Zandvoort is direct gelegen aan het strand van Zandvoort aan Zee en biedt kosteloos haar locatie ter beschikking voor de Iceman Talent Experience. Zowel de workshop van Wim Hof als

de break-out sessies van de deelnemende bedrijven zullen hier plaatsvinden. Tevens zullen de lunch en borrel volledig worden verzorgd en stelt het hotel douches beschikbaar na afloop van de duik. 

 

Read more

Working at Stibbe

Branche
Law / Fiscal / Notary
Number of countries
7
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee abroad
300