Stibbe Talks | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

StibbeStibbe Talks

Application deadline 31-01-2016
Event date 05-02-2016
Category

Juridische

...
>> View all
Level
WO
Location
Amsterdam
Deadline:
31-01-2016 (For Past)
Category:

Juridische

Level:
WO
Location:
Amsterdam
Start date:
05-02-2016
31-01-2016
Deadline
Past
View all Inhouse days from Stibbe

Stibbe Talk:

Wil jij kennismaken met Stibbe? Zes keer per jaar organiseren wij Stibbe Talks. Tijdens deze middag krijg je de kans om de medewerkers van Stibbe beter te leren kennen tijdens een high tea en een borrel. Tevens willen we graag onze kennis met jullie delen en het gesprek aan gaan over actuele en interessante thema’s.

Read more

Programma:

Er zal tijdens deze editie van Stibbe talks een lezing worden gegeven in samenwerking met Lifeguard. Lifeguard is een toonaangevend advies-, trainings- en coachingbureau, dat organisaties ondersteunt om het beste uit hun mensen te halen. Samen met Lifeguard heeft Stibbe het programma ‘Stib aan de horizon’ ontwikkeld, dat aandacht besteedt aan zaken als energie, stress, een gezonde leefstijl met de juiste voeding, lichaamsbeweging en slaap. Deze lezing zal door oud hockey international & Olympisch kampioene Sandra Le Poole op een interactieve wijze worden gegeven, waarbij er ook mogelijkheden voor jullie zijn om inbreng te leveren.

Het werken in de advocatuur vraagt veel van jezelf, ben jij ook benieuwd hoe je fit kan blijven naast een drukke baan bij een groot advocatenkantoor of naast je studie? Kom dan 5 februari naar Stibbe Talks!

Read more

Aanmelden:

De middag zal starten vanaf 15.00 en worden afgesloten met een borrel vanaf 17.30. Aanmelden kan via http://www.werkenbijstibbe.nl/nl-nl/kennismaken/stibbe-talks 

Read more

Working at Stibbe

Branche
Law / Fiscal / Notary
Number of countries
7
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee abroad
300