De NBN-Rabobank Scriptieprijs | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

Working at Netwerk Bedrijfsethiek Nederland Scriptieprijs

Netwerk Bedrijfsethiek Nederland Scriptieprijs: De NBN-Rabobank Scriptieprijs

Date Always open
Category
Communicatie
...
>> View all
1st prize
€1 500
01-03-2015
Deadline
Past

De NBN-Rabobank Scriptieprijs

nzendtermijn geopend tot 1 maart 2015

Het Netwerk Bedrijfsethiek Nederland (NBN) looft ieder jaar de NBN-Rabobankscriptieprijs uit. Ook dit jaar maakt de student met de beste afstudeerscriptie op het gebied van bedrijfsethiek, integriteit en/of maatschappelijk verantwoord ondernemen kans op een prijs van € 1.500,- euro. De prijs wordt mogelijk gemaakt door de Rabobank.

De laatste uitreiking vond plaats op 14 mei 2014 bij de Universiteit voor Humanistiek in Utrecht.

Read more

NBN-Rabobankscriptieprijs 2015

De NBN-Rabobankscriptieprijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de schrijver of schrijfster van de beste afstudeerscriptie met bedrijfsethiek, integriteit en/of maatschappelijke verantwoordelijkheid als hoofdonderwerp. Ook kunnen scripties worden ingediend waarbij bedrijfsethiek een belangrijke invalshoek is binnen een bredere probleemstelling. Met de scriptieprijs willen het NBN en de Rabobank studenten stimuleren zich te richten op bedrijfsethiek en maatschappelijk verantwoord ondernemen en de implementatie daarvan in de strategieontwikkeling en bedrijfsvoering van ondernemingen. Voor zowel de beste master- als bachelor-scripties is er voor elk een prijs van € 1.500,- beschikbaar. 

Read more

Thesis Match-Maker Total Award €4.000

Thesis Matchmaker

There are many prizes to win with your thesis in the Netherlands. More than €100.000 euros per year.

By entering data into our thesis price matchmaker you will discover within two minutes, for which price your thesis is eligible.

You will then be informed by receiving email in your own dashboard. This way you will know exactly when to sign up for a price that matches your course and thesis

Good luck!

Start the test