Internet Scriptieprijs | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

Working at Internetscriptieprijs

Branche
Law / Fiscal / Notary
Telecom / IT

Internetscriptieprijs: Internet Scriptieprijs

Date Always open
Category
Juridische
...
>> View all
1st prize
€1 500
Location
Location: 
Amsterdam
23-03-2015
Deadline
Past

Internet scriptieprijs

Heb je een masterscriptie geschreven over een onderwerp dat te maken heeft met internet en recht en is deze beoordeeld en goedgekeurd na 20 januari 2014 , aarzel dan niet en stuur hem in! Om een idee te geven, afgelopen edities zijn gewonnen door scripties over de verwerking van persoonsgegevens door mobiele apps, geneesmiddelenverkoop op internet, de vermogensrechtelijke status van virtuele spelobjecten, de bewaarplicht voor verkeersgegevens, internettoegang als universele dienst en domeinnaamrecht.
 
De uiterlijke inleverdatum is 23 maart 2015, dus ook diegenen die hun scriptie nog niet - helemaal - af hebben, hebben met de Internet Scriptieprijs een extra goede reden om op tijd hun scriptie over internet en recht af te ronden. De finalisten mogen namelijk hun scriptie presenteren op een juridisch symposium in april 2015. De winnaar gaat daarnaast ook nog eens met €1500 en een mobiel internetabonnement van XS4ALL naar huis.

Read more

Thesis Match-Maker Total Award €4.000

Thesis Matchmaker

There are many prizes to win with your thesis in the Netherlands. More than €100.000 euros per year.

By entering data into our thesis price matchmaker you will discover within two minutes, for which price your thesis is eligible.

You will then be informed by receiving email in your own dashboard. This way you will know exactly when to sign up for a price that matches your course and thesis

Good luck!

Start the test