J.P.A. François Prize (international law) | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

Working at J.P.A. Françoisprijs

Branche
Law / Fiscal / Notary

J.P.A. Françoisprijs: J.P.A. François Prize (international law)

Date Always open
Category
Juridische
...
>> View all
1st prize
€2 000
Location
Location: 
Maastricht
01-01-2016
Deadline
Past

J.P.A. Françoisprijs (internationaal recht)

De J.P.A. Françoisprijs is een prijs die tweejaarlijkse wordt uitgereikt ter aanmoediging van de studie in het volkenrecht en het internationaal privaatrecht.

Deze prijs van € 2000,- wordt uitgereikt voor een scriptie, wetenschappelijk artikel of ander soortgelijk geschrift (proefschriften komen niet in aanmerking) op het terrein van het volkenrecht of het internationaal privaatrecht. Zij die studeren aan een Nederlandse universiteit of daar masterexamen hebben afgelegd, kunnen meedingen naar deze prijs, mits zij op het moment van inzending niet ouder zijn dan 30 jaar of minder dan 2 jaar geleden het examen hebben afgelegd.

De inzendingen zijn beoordeeld door een deskundige jury onder leiding van Prof.mr. L. Strikwerda, voormalig Advocaat-Generaal bij de Hoge Raad der Nederlanden en thans hoogleraar international privaatrecht aan de Tilburg Law School. De overige leden zijn Prof.mr. L. Lijnzaad, Juridisch Adviseur van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en Hoogleraar aan de Universiteit van Maastricht, en dr.mr. Ch.Y.M. Paulussen, senior onderzoeker bij het T.M.C. Asser Instituut.

Read more

Thesis Match-Maker Total Award €4.000

Thesis Matchmaker

There are many prizes to win with your thesis in the Netherlands. More than €100.000 euros per year.

By entering data into our thesis price matchmaker you will discover within two minutes, for which price your thesis is eligible.

You will then be informed by receiving email in your own dashboard. This way you will know exactly when to sign up for a price that matches your course and thesis

Good luck!

Start the test