Stage Management Assistent | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

ABN AMRO BankStage Management Assistent

Application deadline 20-07-2015
Start date 01-09-2015
Category

Accounting

Banking

Communicatie

Management

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Amsterdam
Deadline:
20-07-2015 (For Past)
Category:

Accounting

,

Banking

,

Communicatie

,

Management

Level:
HBO & WO
Location:
Amsterdam
Start date:
01-09-2015
20-07-2015
Deadline
Past
View all Internships from ABN AMRO Bank

Hoe ziet je werk eruit?

Als stagiair Management Assistent van het kantoor ben je de spin-in-het-web die gevraagd en ongevraagd de kantoordirecteur en zijn MT ondersteunt en voorziet van de juiste planning en informatie. Onderwerpen die je hierbij in je portefeuille hebt zijn onder meer customer excellence en performance management, campagne & salesmanagement, planning & communicatie. Je maakt onder meer de vertaling van centraal ingezette projecten naar de uitvoering op kantoor niveau. Je bent de oren en ogen van het kantoor en voelt goed aan waar initiatief gewenst is. Je filtert en bundelt beschikbare informatie ten behoeve van de directeur en zijn MT en zorgt ervoor dat alle partijen hier optimaal gebruik van maken. Deze informatie kan jij uitstekend presenteren en vertalen naar nieuwe acties. Vanuit je rol in relatie tot het MT en als aanspreekpunt van het kantoor stimuleer je een optimale en efficiënte bedrijfsvoering. Je faciliteert tot slot de effectiviteit van onze dienstverlening en hebt intensief contact met je collega’s.

Read more

Wie ben jij?

Je bent gedreven en initiatiefrijk met een groot gevoel voor verantwoordelijkheid en interesse voor de drijfveren van onze relaties. Je wacht niet af, maar komt zelf met ideeën om invulling te geven aan je rol en de bedrijfsvoering naar een efficiënter, hoger plan te brengen. Het faciliteren en bij elkaar brengen van mensen, het meedenken en vooruitkijken zit in je natuur. Je bent analytisch en een uitstekende planner. Willen vernieuwen en iedere dag beter worden is wat jou drijft.
Past deze stage bij jou? Check je profiel!


-Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

- Je wilt veel leren en durft suggesties aan te dragen.

- Je bent representatief en communiceert gemakkelijk in woord en schrift met collega’s en klanten.
- Je bent nauwkeurig, zelfstanding, enthousiast en hebt een commerciële drive.

- Je beschikt over HBO/WO denkniveau en opleiding.

Deze stage begint september 2015!

Read more

Wie zijn wij?

Werk jij mee om onze vermogende klanten de aandacht te geven die zij verdienen? Verzilver dan bij ABN AMRO MeesPierson je ambitie. Als je goed bent, kun je bij ons nog beter worden. Dit is je kans om ervaring op te doen bij de marktleider in Private Banking.
Werken bij ABN AMRO betekent: nog beter worden in wat je doet.
We begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. Bankieren is ons vak, de wereld onze uitdaging. ABN AMRO MeesPierson is in Nederland marktleider in Private Banking. ABN AMRO MeesPierson is in 2014 door zowel Euromoney als World Finance Banking Awards uitgeroepen tot beste private bank van Nederland. Wij zijn de bank anno nu.

Read more

Wat bieden wij je?

Wij bieden jou de mogelijkheid om kennis te maken met de wereld van de vermogende particulier in een specialistische en professionele omgeving. Een mooie stage opdracht, waar je een schat aan praktijkervaring opdoet in een omgeving waar volop ruimte is om te leren en te groeien. 
We bieden een marktconforme stagevergoeding en een zeer goede begeleiding.

Read more

Solliciteren of meer weten?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu online op deze vacature!

Read more

Working at ABN AMRO Bank

Branche
Banking/Finance
Number of countries
23
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee abroad
24225
Employee in NL
21000