Treasury bij ABN AMRO MeesPierson | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

ABN AMRO BankTreasury bij ABN AMRO MeesPierson

Application deadline 30-09-2014
Start date Immediately
Duration in months
5
to
Duration in months max: 
6
Category

IT

Finance

...
>> View all
Level
WO
Location
Amsterdam
Deadline:
30-09-2014 (For Past)
Category:

IT

,

Finance

Level:
WO
Location:
Amsterdam
Duration in months:
5
Start date:
-
30-09-2014
Deadline
Past
View all Internships from ABN AMRO Bank

Beschrijving

Jij verbetert en optimaliseert de database en de termsheet translator. Je zorgt ervoor dat de specificaties van de producten eenvoudig ingevoerd kunnen worden, de benodigde klantinformatie en voorbeelden duidelijk en overzichtelijk op papier komt te staan en uiteindelijk snel en efficiënt klantbevestigingen gemaakt kunnen worden. Hierdoor wordt het proces van uitgeven van gestructureerde beleggingen efficiënter en klantgerichter. Je eigen inbreng is belangrijk en wordt zeer gewaardeerd.

Read more

Wie ben jij

Een jonge IT professional  met veel kennis  van MS Office (Excel en Access) en Visual Basics. Je bent bekend met complexe financiële producten en derivaten. Je bent creatief, flexibel en oplossingsgericht. En je bent instaat om jezelf te verplaatsen in klanten die de termsheet translator moeten lezen. Je werkt graag samen in een dynamisch team. Maar je moet ook goed zelfstandig kunnen werken om je doel te bereiken. Zoals gezegd, eigen inbreng is bij deze opdracht erg belangrijk. Je hebt passie om de bestaande database, de termsheet translator en bijbehorende processen te verbeteren en optimaliseren.

Read more

Wie zijn wij

Treasury is onderdeel van Private Banking Nederland. Wij leveren gestructureerde beleggingsoplossingen en Treasury oplossingen aan de klanten van ABN AMRO MeesPierson. Hierbij doen wij de advisering, maar ook structurering en inkoop van de producten.

Read more

Working at ABN AMRO Bank

Branche
Banking/Finance
Number of countries
23
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee abroad
24225
Employee in NL
21000