Afstudeerstage - Automatische (unit) testing | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

AccentureAfstudeerstage - Automatische (unit) testing

Application deadline 29-03-2016
Duration in months
5
Category

Communicatie

IT

...
>> View all
Level
HBO
Location
Almere
Deadline:
29-03-2016 (For Past)
Category:

Communicatie

,

IT

Level:
HBO
Location:
Almere
Duration in months:
5
Start date:
-
29-03-2016
Deadline
Past
View all Internships from Accenture

Afstudeerstage - Automatische (unit) testing

Accenture is op zoek naar een afstudeerstagiair(e). Als afstudeerder ga je een afstudeeropdracht uitvoeren met als doel het opzetten van een framework waarmee Unit Tests en Regressie Tests automatisch en herhalend kunnen worden uitgevoerd. 

Read more

Afstudeeropdracht

Het doel van de afstudeeropdracht is het opzetten van een framework waarmee Unit Tests en Regressie Tests automatisch en herhalend kunnen worden uitgevoerd.

Tegenwoordig vinden deployments van software steeds vaker plaats naar verschillende omgevingen. De klanten willen vaker een ‘go-live’ waardoor deployments en testen steeds belangrijker worden.

Daarom willen we gaan onderzoeken of er mogelijkheden zijn om een test framework te ontwikkelen. Dit framework moet als basis gaan dienen om een aantal testen in het go-live proces te automatiseren. Hierbij kan vooral gedacht worden aan de Unit Test (bouw test) en de regressie test.

Dit moet ertoe leiden dat software sneller en beter gecontroleerd gedeployed kan worden. Doordat er een set van standaard tests gedefinieerd is wordt de kwaliteit van een versie beter gewaarborgd.

Read more

Plaats in de organisatie

De opdracht zal worden uitgevoerd in de Business Intelligence & Data Management (BI&DM) area binnen het Digital cluster van Accenture NLDC (Netherlands Delivery Center).

Binnen Accenture NLDC is de BI&DM area verantwoordelijk voor de implementatie van vele Business Intelligence oplossingen gebruikmakend van verschillende tools (Oracle, Teradata, Informatica, Cognos etc.). Er wordt gewerkt aan complete Business Intelligence oplossingen in verschillende project aanpakken. De projecten en klanten variëren, we werken voor bedrijven verspreid over meerdere sectoren. Denk hierbij aan telecom, utilities maar ook overheid.

Je zult de opdracht uitvoeren in een groep van meer dan 100 Business Intelligence specialisten die dagelijks hun expertise bij onze verschillende klanten inzetten. Een van hen zal jou begeleiden tijdens deze opdracht en je helpen ook een expert te worden!

Read more

Over Accenture

Accenture is een wereldwijd management consulting, technology services en outsourcing bedrijf. Met meer dan 305.000 mensen bedienen we klanten in meer dan 120 landen. We werken met onze klanten samen om hen te helpen high-performance bedrijven en overheden te worden. Daarvoor gebruiken we een combinatie van ongeëvenaarde kennis en ervaring in alle industrieën en bedrijfsfuncties en diepgaand onderzoek naar 's werelds meest succesvolle bedrijven. De wereldwijde omzet over het fiscale jaar dat eindigde op 31 augustus 2014, bedroeg 30 miljard Amerikaanse dollar.

Read more

Kwalificaties

 • Je bent in het laatste jaar van je studie aan de hbo, bij voorkeur een afstudeerrichting op het gebied van: bedrijfskundige informatica; 
 • Je bent een teamplayer met uitstekende communicatieve vaardigheden; 
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend; 
 • Je kunt zelfstandig werken en weet van aanpakken; 
 • Communicatief vaardig; 
 • Leergierig; 
 • Probleemoplossend vermogen.
Read more

Wat levert het jou op?

 • Je krijgt goede begeleiding van een team met ervaren consultants; 
 • Je krijgt een stagevergoeding en een laptop ter beschikking; 
 • Mogelijkheid om af te studeren met een ervaren begeleiding, kennis en expertise van Accenture; 
 • Ervaring binnen een groot, internationaal consultancykantoor;
 • Op maat aangeboden introductie- en trainingsprogramma.
Read more

Solliciteer online

Solliciteer direct online. Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief. Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Lisanne Molina via telefoonnummer 020 – 57 23 087 of stages@accenture.com 

Read more

Working at Accenture

Branche
Consultancy
Number of countries
120
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee abroad
336000
Employee in NL
2600