Stage HR Projectmedewerker (Fit@Work/Inclusion&Diversity) | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

AccentureStage HR Projectmedewerker (Fit@Work/Inclusion&Diversity)

Application deadline 05-02-2015
Category

HR

...
>> View all
Level
WO
Location
Amsterdam
Deadline:
05-02-2015 (For Past)
Category:

HR

Level:
WO
Location:
Amsterdam
Start date:
-
05-02-2015
Deadline
Past
View all Internships from Accenture

Omschrijving

Wil jij meewerken aan de uitvoering en implementatie van een vernieuwend project binnen een grote consultancyorganisatie en daarnaast de HR afdeling ondersteunen op het gebied van inclusion, diversity, engagement en talent management? Dan is dit je kans!

Voor Accenture Nederland, is er een project van start gegaan waarbij medewerkers van onze organisatie in staat worden gesteld om optimaal te presteren en nóg fitter te worden. Met inspiratie vanuit de topsport werken we aan een energieke leefstijl voor elke medewerker.

Je zal als projectmedewerker medeverantwoordelijk zijn voor o.a. de interne marketing en communicatie rondom het Fit@work project, de coördinatie en logistiek van het project, het inplannen van workshops en je bent de rechterhand van de projectmanager. Daarnaast zal je meewerken aan de organisatie van o.a. een kickoff event, trainingen en workshops. Tevens zal je een belangrijke bijdrage leveren aan het projectteam Fit@work, dat bestaat uit verschillende medewerkers van Accenture.

Ook zal je de HR afdeling ondersteunen op het gebied van het Engagement. Binnen Accenture neemt het onderwerp Engagement een centrale rol in en vinden wij het erg belangrijk dat onze medewerkers zich betrokken bij de organisatie voelen. Wij doen er als organisatie veel aan om de tevredenheid van onze medewerkers te onderzoeken, te vergroten en te onderhouden. Je zult actief betrokken worden in ons Engagement beleid en de activiteiten hieromheen. Je zult een centrale rol innemen in ons ‘People Advocate Netwerk’. Je zult dit interne netwerk gaan onderhouden, door bijvoorbeeld nieuwsbrieven opstellen, beheren van een SharePoint en bedenken van overige acties.
Ook zal je je bezighouden met activiteiten rondom inclusion & diversity. Voor Accenture is het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn binnen het bedrijf waardoor men optimaal kan presteren. Inclusion & Diversity helpt hierbij d.m.v onder andere het organiseren van activiteiten en communicatie. Je zal hier een grote bijdrage aan gaan leveren.

Mocht je een eigen onderzoek willen koppelen aan bovenstaande onderwerpen, zullen we je de mogelijkheid bieden om dit met behulp van de aanwezige kennis- en expertise binnen Accenture uit te voeren.

Read more

Plaats in de organisatie

De ruggengraat van Accenture is de afdeling Enterprise. Hierin vallen alle operationele afdelingen onder, denk aan Human Resources, Human Capital, Finance, Marketing, Legal, Procurement, IT en Facilities & Services. Deze stage valt binnen Human Capital.

Read more

Interesse?

Klik op 'Solliciteer online'om te solliciteren.

Read more

Working at Accenture

Branche
Consultancy
Number of countries
120
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee abroad
336000
Employee in NL
2600