Stage Innovation Awards - Interne Communicatie | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

AccentureStage Innovation Awards - Interne Communicatie

Application deadline 05-02-2015
Category

Communicatie

...
>> View all
Level
WO
Location
Amsterdam
Deadline:
05-02-2015 (For Past)
Category:

Communicatie

Level:
WO
Location:
Amsterdam
Start date:
-
05-02-2015
Deadline
Past
View all Internships from Accenture

Algemeen

Zoek jij een stage waarin jij een actieve rol speelt in het coördineren van alle interne communicatie rondom hét innovatieprogramma van Nederland?

In een team, samengesteld uit stagiaires en consultants, werk je aan de organisatie van de Accenture Innovation Awards. Als stagiaire interne communicatie ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitwerken van een interne communicatie strategie om alle activiteiten rondom de Accenture Innovation Awards intern onder de aandacht te brengen. Denk hierbij aan het opstellen en versturen van de interne nieuwsbrief, het verzorgen van de communicatie rondom verschillende interne evenementen en het schrijven en redigeren van content. Ook zorg je ervoor dat alle communicatie binnen het team soepel verloopt, en denk je na over nieuwe mogelijkheden om meer bekendheid te genereren en meer betrokkenheid te creëren onder werknemers van Accenture rondom de Accenture Innovation Awards.

Read more

Plaats in de organisatie

De Accenture Innovation Awards wordt georganiseerd in vijf verschillende industrieën, met een overkoepelend team voor alle duurzame innovaties. Daarnaast is er het centrale team die deze zes teams coördineert en ondersteunt. Deze functie maakt onderdeel uit van het centrale communicatieteam. 

Read more

Working at Accenture

Branche
Consultancy
Number of countries
120
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee abroad
336000
Employee in NL
2600