Stagiair Contentmarketing | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

Ahold DelhaizeStagiair Contentmarketing

Application deadline 01-01-2017
Category

Communicatie

Marketing

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Zaandam
Deadline:
01-01-2017 (For Past)
Category:

Communicatie

,

Marketing

Level:
HBO & WO
Location:
Zaandam
Start date:
-
01-01-2017
Deadline
Past
View all Internships from Ahold Delhaize

Albert Heijn

Albert Heijn is marktleider in Nederland, opgericht in 1887. Wij willen voor onze klanten ‘het alledaagse betaalbaar, het bijzondere bereikbaar’ maken. We hebben impact op het dagelijkse leven van onze klanten en de gemeenschap waar we in opereren. We hebben verschillende formules, zoals de Albert Heijn buurtwinkel, Albert Heijn XL, Albert Heijn to go, Albert Heijn Pick up Points en Albert Heijn Online.

We werken met 11.000 gemotiveerde en hardwerkende medewerkers in meer dan 890 supermarkten in Nederland, Belgie en Duitsland. Samen zorgen we ervoor dat de winkel een plek is waar onze klanten en medewerkers zich thuisvoelen en waar ze graag terug komen.

Bij Albert Heijn doen we ons best om het iedere dag beter te doen. Beter voor onze medewerkers, onze klanten en de buurt. We verrassen onze klanten met keuze, kwaliteit, service en inspiratie. Bij Albert Heijn doen we graag wat het beste is voor onze klanten. We doen dit met plezier en op een verantwoorde manier waarbij wij rekening houden met onze omgeving.

Read more

De Stage

Als stagiair maak je deel uit van het Content team binnen het Marketing en Format team bij Albert Heijn Online. Het team zal jou onder zijn hoede nemen, wellicht is het daarom goed om te weten dat ze allemaal cappuccino, stroopwafels én M&M’s liefhebbers zijn.

Het betreft een meewerkstage ingaande per direct. Je ondersteunt onze vaste content specialisten & medewerkers in de werkzaamheden. Denk hierbij aan het schrijven van converterende teksten, het plaatsen van content op AH.nl, coördineren en verzorgen van projecten binnen de organisatie. Bij ons speel je als stagiair geen ‘bijrolletje’, maar draai je echt volop mee binnen het team.

Het Content team maakt onderdeel uit van Albert Heijn Online (e-commerce). De afdeling Marketing & Format is verantwoordelijk voor het opstellen en uitrollen van het marketing- en formatplan van Albert Heijn Online. Belangrijkste doelen zijn het verhogen van het aantal klanten (traffic generatie/conversie) en vergroten van de individuele klantwaarde (loyaliteit).

Door de week heen heb je te dealen met allerlei vragen en verzoeken uiteenlopende van post-its van geweldige leuke quotes plakken op de Wall of Fame, aanschuiven bij cappuccino meetings, Faceswappen met de collega’s, voorbereidingen treffen voor de content oplevering, bruggetje hier – bruggetje daar en je op vrijdagmiddag volle bak geven tijdens de Vrijmibo. Maar vooral ben je #lekkerbezig met het gezicht van Albert Heijn Online.

Read more

Wij vragen

Profiel
“Een super gemotiveerde stagiair die naast een duidelijke visie ook geniaal gevoel voor humor heeft. Je houdt van een feestje en je bent de reisleider van de costumer journey”

Must haves

 • 3de of 4de jaars HBO+ student aan een opleiding Marketing, Media, Communicatie en/of Journalistiek;
 • Je hebt ervaring met photoshop;
 • Je hebt een pro-actieve ondernemende houding;
 • Je bent online savy; (Snapchat en Faceswap tellen ook!)
 • Je hebt ervaring met HTML, CSS, XML;
 • Je bent 6 maanden of langer beschikbaar
 • Je kan goed je ideeën overbrengen alvorens je deze uitwerkt.
Read more

Wij bieden

Open en informeel. Bij ons geen muurtjes of dichte deuren. Je collega’s zijn ambitieus, doelgericht en behulpzaam. We zijn ook vaak te vinden op congressen en feestjes. Je collega’s zijn allemaal jonge, frisse twintigers en dertigers die van reizen houden en liefhebbers zijn van de combinatie gin- tonic met een broodje kroket. Binnen de verschillende scrumteams staat kwaliteit en samen verantwoordelijk altijd voorop.

Read more

Solliciteren doe je zo

Heb jij het idee dat deze rol jou op het lijf geschreven is, dan zien wij jouw reactie met CV en je (speciale opdracht) motivatie graag tegemoet.

We willen je vragen in je motivatie alle onderstaande woorden te verwerken. Hoe creatiever, hoe leuker!

 1.  Dino’s
 2.  ‘je moet het zelf leuk maken’
 3.  Niet het woordje ‘content’ gebruiken in je motivatie!
 4.  Gin – Tonic
 5.  Happy
 6.  Faceswap
 7.  ‘King’ of ‘Queen’
 8.  Template
 9.  Bezorgen
 10.  Cappuccino

Sollicitaties mag je uploaden via het sollicitatieformulier. Mocht dat niet lukken mag je mailen naar Kay.goedhardt@ahold.com 

Mocht je vragen hebben over deze of een andere vacature, stel ze gerust! En staat je droombaan er niet tussen? Voor echte talenten hebben wij altijd plek. Kay.goedhardt@ahold.com

Read more

Working at Ahold Delhaize

Branche
Retail
Headquarters Holland
Zaandam