Student-stagiaires EU & Mededingingsrecht | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

CMSStudent-stagiaires EU & Mededingingsrecht

Application deadline Always open
Category

Juridische

...
>> View all
Level
WO
Location
Brussel
Deadline:
(Always open)
Category:

Juridische

Level:
WO
Location:
Brussel
Start date:
-
Deadline
Always open

Student-stagiaires EU & Mededingingsrecht

De praktijkgroep EU & Mededingingsrecht opereert met een team van zes Nederlandse advocaten vanuit Brussel. Samen met twaalf Duitse advocaten vormt de praktijkgroep het CMS EU Law Office. De praktijkgroep adviseert en procedeert over het Europese recht in brede zin en over een breed scala van mededingingsrechtelijke onderwerpen. Denk daarbij aan het kartelverbod, het verbod op misbruik van een economische machtspositie, (internationale) fusiecontrole en staatssteun. Er wordt nauw samengewerkt met andere CMS kantoren over de gehele wereld. 

De praktijkgroep EU & Mededingingsrecht biedt met enige regelmaat de mogelijkheid aan voor een student-stage. Daarom zijn wij voortdurend op zoek naar: Student-stagiaires te Brussel

Read more

Omschrijving:

Gedurende jouw stage werk je in het hart van de Europese Unie, op steenworp afstand van de Europese instellingen. Werkzaamheden hebben vaak een internationale dimensie. Je maakt deel uit van een hecht en dynamisch team en krijgt een goed beeld van de dagelijkse praktijk in de top van de Nederlandse en internationale advocatuur. 

Heb je hiervoor belangstelling? Check dan van tevoren of je aan de basisvoorwaarden voldoet! Wij verwachten dat je minimaal in de eindfase van je bachelor zit en aantoonbare belangstelling hebt voor EU- en/of mededingingsrecht. Uiteraard dien je de Engelse taal uitstekend te beheersen. Kennis van Duits en/of Frans is een pré. 

Voor deze stage ontvang je een vergoeding van € 1400 (bij een reguliere stage van 8 weken). Daarnaast ontvang je een bijdrage in de reis- en huisvestingskosten. 

Wil jij kennis maken met deze internationale praktijk? Solliciteer dan voor een student-stage bij onze praktijkgroep EU & Mededingingsrecht in Brussel!

Read more

Working at CMS

Branche
Law / Fiscal / Notary
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee in NL
2800