Operational Marketing | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

Coca-Cola Enterprises Nederland BVOperational Marketing

Application deadline 15-07-2015
Start date 17-08-2015
Duration in months
6
Category

Marketing

Sales

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Rotterdam
Salary / month
€ 450.-
Deadline:
15-07-2015 (For Past)
Category:

Marketing

,

Sales

Level:
HBO & WO
Location:
Rotterdam
Duration in months:
6
Start date:
17-08-2015
15-07-2015
Deadline
Past
View all Internships from Coca-Cola Enterprises Nederland BV

Operational Marketing

Ben jij ondernemend, communicatief sterke, met een hands-on mentaliteit?

Read more

Bedrijf/ afdeling

Coca-Cola is actief in de markt van de niet-alcoholische dranken. Wereldwijd genieten consumenten zo’n 1,5 miljard keer per dag van één van onze dranken. Volgens de ‘Business Week 100 most valuable brands’ zijn we al vanaf 2001 het meest waardevolle merk ter wereld. Met onderscheidende marketingcampagnes op wereldwijd en lokaal niveau willen we elk merk op een aansprekende wijze bij de doelgroep onder de aandacht brengen.
Het succes van Coca-Cola hangt samen met de passie van onze medewerkers. Wij gaan voor een open werksfeer, zo divers als de markten die wij bedienen, waar de rechten van werknemers worden gerespecteerd en waar medewerkers worden gestimuleerd om hun grenzen te verleggen. Veilig en gezond werken zien wij als een basisvoorwaarde. We willen medewerkers inspireren tot persoonlijke groei en ondersteunen hun ontwikkeling via opleidingen en on-the-job-training.
De afdeling Operational Marketing is in Nederland verantwoordelijk voor het initiëren en het vertalen van marketing activiteiten naar kanaal strategieën en concepten die leiden tot kanaalgroei. Het proces om dit te realiseren start bij het verkrijgen en delen van inzichten die bijdragen aan het ontwikkelen van visies op diverse terreinen en eindigt via category development en shopper marketing bij klanten (hoofdkantoor en winkelvloer).
Opdrachtomschrijving (centrale vraagstelling/ taakomschrijving/ presentatie van resultaten)
De afdeling promotions is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van kwartaalprogramma’s voor lokale klanten. Deze programma’s zijn een doorvertaling van marketing campagnes van verschillende merken die Coca-Cola Enterprises voert. Als teamlid van het Promotions team ben je voor een aantal van deze programma’s verantwoordelijk voor de uitwerking van de Point of sale materialen en de communicatie richting onze buitendienst door middel van selling stories en merchandising standards. Dit betekent dat je niet alleen het team in haar projecten ondersteunt, maar dat je ook eigen projecten kunt leiden. In samenwerking met een reclame bureau ontwikkel je merk-gerichte materialen voor specifieke campagnes van bijvoorbeeld Coca-Cola, Fanta of Aquarius. Dit in nauwe afstemming met collega’s uit verschillende disciplines zoals brandmanagement en shopper marketing. Daarnaast is een goede afstemming met de bureaus die de inkoop van de materialen, dan wel de inkoop van de premia verzorgen, cruciaal. De eerste 2 weken van de stageperiode zul je door de huidige stagiair worden ingewerkt op de processen en lopende werkzaamheden.

Read more

Kwalificaties

Functie profiel
We zijn op zoek naar een ondernemend, communicatief sterke student, met een hands-on mentaliteit.
Voorkeur bachelor(geen pré): Bedrijfseconomie, bedrijfskunde, Econometrie.

Read more

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan nu online op deze vacature!

Read more

Working at Coca-Cola Enterprises Nederland BV

Branche
Consultancy
Technology / Industry
Retail
Headquarters Holland
Rotterdam
Employee abroad
13400
Employee in NL
846