Afstudeerstage Accountancy RA (HBO) Den Haag voorjaar 2015 | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

DeloitteAfstudeerstage Accountancy RA (HBO) Den Haag voorjaar 2015

Application deadline 01-02-2015
Start date 01-03-2015
Placement type Final Internships
Category

Accounting

...
>> View all
Level
HBO
Location
Den Haag
Deadline:
01-02-2015 (For Past)
Category:

Accounting

Level:
HBO
Location:
Den Haag
Start date:
01-03-2015
01-02-2015
Deadline
Past
View all Internships from Deloitte

Je stage

Wil jij naar de top? Begin eerst hier, bij Deloitte. Als afstudeerstagiair bij Deloitte Audit houd je je met name bezig met het schrijven van je afstudeeronderzoek of scriptieopdracht. Vanuit Deloitte krijg je intensieve ondersteuning van je stagebegeleider, bij wie je altijd terecht kunt voor advies. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een kijkje in de keuken te nemen bij onze klanten en kun je als lid van het auditteam onderdelen van een controle uitvoeren of helpen bij het beoordelen van de administratieve organisatie. Je krijgt alle gelegenheid om meer ervaring binnen de controlepraktijk op te doen.

Read more

Jouw profiel

Word jij uitgedaagd door de bovenstaande stageomschrijving, dan maken we graag kennis met jou! Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:
- Momenteel bezig met het laatste jaar van je studie HBO Accountancy;
- Je hebt een passie voor cijfers en een duidelijke motivatie voor het accountancyvak;
- Je bent een echte teamplayer;
- Je barst van de ambitie om de top te bereiken!

Read more

Jouw werkveld

Binnen onze RA-praktijk onderscheiden we twee verschillende afdelingen:
- In de Nationale Markt kijk je in de keuken van controleplichtige MKB-bedrijven en grote spelers op nationaal niveau. Je duikt in belangrijke vraagstukken zoals bedrijfs- en risicoanalyse, bedrijfsopvolging, beloning, de samenstelling van jaarrekeningen en verzelfstandiging.
- Bij Public Sector maak je het verschil bij non-profit organisaties zoals ministeries, ziekenhuizen, woningcorporaties, gemeenten en musea. Je houdt je bezig met issues als privatisering en subsidiëring en bent een belangrijke schakel voor bijvoorbeeld het College van Burgemeester & Wethouders.
Read more

Je carrièrepad en arbeidsvoorwaarden

Met kantoren in heel Nederland en ruim 4500 medewerkers is Deloitte een toonaangevende organisatie op het gebied van Audit, Tax, Consulting en Financial Advisory Services. Onze accountants zijn marktleider in diverse segmenten van de markt. Dat betekent dat je met ambitieuze, hoogopgeleide collega's werkt, vaak in multidisciplinaire en internationale teams. In een open en professionele bedrijfscultuur met veel ruimte voor innovatie en eigen initiatief. En met arbeidsvoorwaardendie passen bij jouw ambitie en behoeften, zoals een prima leaseregeling, een laptop, een telefoon, een onkostenvergoeding en een premievrij pensioen. Toptalent maakt bij ons snel promotie. Natuurlijk helpen we je waar we kunnen, met een uitgebalanceerd learningprogramma en competentiemodel op maat en continue feedback.

Read more

Word jij uitgedaagd door deze functie?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Esmée Trimbos op telefoonnummer +31653598492.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Read more

Working at Deloitte

Branche
Accountancy
Banking/Finance
Consultancy
Technology / Industry
Headquarters Holland
Rotterdam, Amsterdam, Amstelveen, Utrecht
Employee abroad
182000
Employee in NL
4847