Werkstudent Tax Management Consulting Amsterdam | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

DeloitteWerkstudent Tax Management Consulting Amsterdam

Application deadline 03-03-2014
Placement type Placements
Category

Juridische

Fiscaal

...
>> View all
Level
WO
Location
Amsterdam
Deadline:
03-03-2014 (For Past)
Category:

Juridische

,

Fiscaal

Level:
WO
Location:
Amsterdam
Start date:
-
03-03-2014
Deadline
Past
View all Internships from Deloitte

De fiscaliteit combineren met Audit en Consultancy?

Je hebt een bijzondere belangstelling voor financiële dienstverlening, fiscaliteit en consultancy. Je bent analytisch sterk, hebt cijfermatig inzicht, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en wilt je naast je studie breed ontwikkelen.

Je zult in een team werken waarbij je de sfeer kan proeven en meewerken in de dagelijkse praktijk van de belastingadviseurs. Je krijgt een vaste mentor die jou begeleidt en bij wie je terecht kunt met je vragen. Een werkstudentschap is niet alleen een prima manier om de theorie in de praktijk te brengen, maar ook om te kijken of wij jouw werkgever voor in de toekomst zijn.

Kiezen voor een bepaalde specialisatie binnen Deloitte sluit de anderen niet uit. Binnen Deloitte werken we vaak samen met collega’s van andere disciplines en buitenlandse kantoren. En waar je ook werkt, je wordt omringd door toptalent. Door ambitieuze, hoogopgeleide collega’s die graag en veel samenwerken. Die elkaar scherp houden, samen kansen pakken en altijd zoeken naar de beste oplossingen.

Read more

Ben jij de werkstudent die we zoeken?

Als jij wordt uitgedaagd door de bovenstaande functieomschrijving, maken we graag kennis met jou! Daarnaast beschik je over de volgende eigenschappen:

  •     je zit in de master van je studie WO Fiscale Economie of Fiscaal Recht
  •     je bent ten minste drie maanden, minimaal 2 dagen per week beschikbaar
  •     je bent ambitieus
  •     je bent een teamplayer
  •     je hebt een pro-actieve werkhouding

 

Read more

Dit is Deloitte

Deloitte heeft de grootste Tax-praktijk van de ‘big 4’ belastingadvieskantoren. Er werken in Nederland binnen het specialisme Tax ongeveer 850 medewerkers. Tax is gestructureerd in drie disciplines met elk zijn eigen expertise: Global Business Tax, Indirect Tax en Global Employer Services.  

Met ruim 4500 medewerkers en kantoren door heel Nederland is Deloitte één van de grootste organisaties op het gebied van Consultancy, Accountancy, Tax en Financial Advisory Services. Je werkt samen met ambitieuze, hoogopgeleide collega’s, vaak in multidisciplinaire en internationale teams. Deloitte biedt je een inspirerende werkomgeving met een open bedrijfscultuur en veel ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. Uiteraard met flexibele arbeidsvoorwaarden die je kunt aanpassen naar jouw ambitie en behoeften, zoals een laptop, een onkostenvergoeding en een uitstekende pensioenregeling. Talent ontwikkelt zich bij ons snel. Natuurlijk helpen we je daarbij, met een uitgebalanceerd en op maat gemaakt learningprogramma en continue feedback.

Read more

Grijp je kans!

Binnen Deloitte zijn er verschillende opties mogelijk voor studenten. Je kunt na een werkstudentschap je scriptie bij ons schrijven of je kunt als je eenmaal afgestudeerd bent bij ons aan de slag als Analyst.

Read more

Word jij uitgedaagd door deze functie?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Elsemiek van Vendeloo op telefoonnummer +31 68 201 9440.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Read more

Working at Deloitte

Branche
Accountancy
Banking/Finance
Consultancy
Technology / Industry
Headquarters Holland
Rotterdam, Amsterdam, Amstelveen, Utrecht
Employee abroad
182000
Employee in NL
4847