Stage Online Communicatie | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

Delta Lloyd Stage Online Communicatie

Application deadline 18-08-2015
Start date 01-09-2015
Duration in months
6
Category

Communicatie

Marketing

Sales

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Amsterdam
Deadline:
18-08-2015 (For Past)
Category:

Communicatie

,

Marketing

,

Sales

Level:
HBO & WO
Location:
Amsterdam
Duration in months:
6
Start date:
01-09-2015
18-08-2015
Deadline
Past
View all Internships from Delta Lloyd

Stage Online Communicatie

Ben jij een online talent en ben je op zoek naar een meewerkstage in een groot bedrijf, waar je daadwerkelijk iets kan neerzetten? Een stage waarin je relevante werkervaring opdoet, en tegelijk ervaart hoe het is om te werken in een dynamische omgeving? Heb jij oog voor de klant, ervaring met webredactie en het vermogen om lastige materie je snel eigen te maken? Dan heeft Delta Lloyd een prachtige kans voor je. Wij bieden een fulltime meewerkstage bij de afdeling Online van Delta Lloyd.

Read more

De stageopdracht

Je biedt praktische ondersteuning aan verschillende disciplines binnen het online team. Werkzaamheden bestaan onder andere uit het ondersteunen van de webredactie met het onderhouden van content op de verschillende Delta Lloyd websites en de service managers ondersteunen bij verschillende belangrijke projecten op het gebied van ‘the voice of the customer’. Maar je ondersteunt ook de teammanager bij het voorbereiden van de teamvergaderingen.

Je krijgt tijdens deze stage een goed beeld van het reilen en zeilen op een jonge en ambitieuze online afdeling binnen een grote organisatie. Tijdens je stage krijg je de mogelijkheid om je werk zelfstandig in te plannen, in samenspraak met je begeleider. En word je de gelegenheid geboden om kennis te maken met de organisatie en specifiek de werkzaamheden op een online afdeling.

Read more

Wij bieden

•Interessante werkervaring bij het online team van Delta Lloyd

•Een full time meewerkstage voor 6 maanden, 5 dagen per week

•Startdatum september 2015

•Marktconforme stagevergoeding

•Een mooie eerste sprong in je professionele carrière

Read more

Wij vragen

Jij bent een 3e of 4e jaars met een commerciële HBO- of WO-opleiding op het gebied van marketing, (digitale) communicatie of redactie. Je bent een sterke persoonlijkheid met een passie voor online, een goed gevoel voor communicatie en online klantenservice en je hebt ervaring met online software zoals Google Analytics, Content Management Systemen, MS Office. Tijdens je stage ben je een volwaardig teamlid van Team DeltaLloyd.nl, daarom ben jij natuurlijk ook een echte teamspeler en ben je niet bang om met eigen ideeën te komen.

Read more

Informatie bedrijfsonderdeel

De afdeling Online ontwikkelt zich snel en is verantwoordelijk voor de online sales en service van de labels Delta Lloyd en OHRA. De afdeling telt op dit moment ongeveer 40 medewerkers waarvan 12 medewerkers werkzaam zijn binnen het Team DeltaLloyd.nl. Diversiteit vinden wij belangrijk en daarom hebben wij oog voor jouw specifieke talenten waarbij wij individuele verschillen waarderen.


Een integriteittoets maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.


Read more

Working at Delta Lloyd

Branche
Banking/Finance
Pension / Insurance
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee abroad
900
Employee in NL
4500