Stage Online Communicatie | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

Delta Lloyd Stage Online Communicatie

Application deadline 09-05-2016
Duration in months
6
Category

Communicatie

Management

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Amsterdam
Deadline:
09-05-2016 (For Past)
Category:

Communicatie

,

Management

Level:
HBO & WO
Location:
Amsterdam
Duration in months:
6
Start date:
-
09-05-2016
Deadline
Past
View all Internships from Delta Lloyd

Over de functie

Ben jij een online talent en ben je op zoek naar een meewerkstage in een groot bedrijf, waar je daadwerkelijk iets kan neerzetten? Een stage waarin je relevante werkervaring opdoet, en tegelijk ervaart hoe het is om te werken in een dynamische omgeving? Heb jij oog voor de klant, ervaring met webredactie en het vermogen om lastige materie je snel eigen te maken? Dan heeft Delta Lloyd een prachtige kans voor je. Wij bieden een fulltime meewerkstage bij de afdeling Online van Delta Lloyd.

De stageopdracht
Je biedt praktische ondersteuning aan verschillende disciplines binnen het online team. Werkzaamheden bestaan onder andere uit het ondersteunen van de webredactie met het onderhouden van content op de verschillende Delta Lloyd websites en de service managers ondersteunen bij verschillende belangrijke projecten op het gebied van ‘the voice of the customer’. Maar je ondersteunt ook de teammanager bij het voorbereiden van de teamvergaderingen.
Je krijgt tijdens deze stage een goed beeld van het reilen en zeilen op een jonge en ambitieuze online afdeling binnen een grote organisatie. Tijdens je stage krijg je de mogelijkheid om je werk zelfstandig in te plannen, in samenspraak met je begeleider. En word je de gelegenheid geboden om kennis te maken met de organisatie en specifiek de werkzaamheden op een online afdeling.

Read more

Wij bieden

  • Interessante werkervaring bij het online team van Delta Lloyd
  • Een full time meewerkstage voor 6 maanden, 5 dagen per week
  • Startdatum 1 februari 2016 of 1 maart 2016
  • Marktconforme stagevergoeding
  • Een mooie eerste sprong in je professionele carrière
Read more

Wij vragen

Jij bent een 3e of 4e jaars met een commerciële HBO- of WO-opleiding op het gebied van marketing, (digitale) communicatie of redactie. Je bent een sterke persoonlijkheid met een passie voor online, een goed gevoel voor communicatie en online klantenservice en je hebt ervaring met online software zoals Google Analytics, Content Management Systemen, MS Office. Tijdens je stage ben je een volwaardig teamlid van Team DeltaLloyd.nl, daarom ben jij natuurlijk ook een echte teamspeler en ben je niet bang om met eigen ideeën te komen.

Read more

Interesse?

Upload je cv en motivatie. Wil je meer informatie? Neem contact op met Mart Vissers.

Read more

Working at Delta Lloyd

Branche
Banking/Finance
Pension / Insurance
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee abroad
900
Employee in NL
4500