Stage Online Marketing / Conversie Optimalisatie | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

Delta Lloyd Stage Online Marketing / Conversie Optimalisatie

Application deadline 13-06-2016
Placement type Placements
Duration in months
6
Category

Marketing

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Amsterdam
Deadline:
13-06-2016 (For Past)
Category:

Marketing

Level:
HBO & WO
Location:
Amsterdam
Duration in months:
6
Start date:
-
13-06-2016
Deadline
Past
View all Internships from Delta Lloyd

Over de functie

Ben jij dat online talent dat op zoek is naar een meewerkstage in een groot bedrijf, waar je daadwerkelijk iets kan neerzetten? Een stage waarin je relevante werkervaring opdoet, en tegelijk ervaart hoe het is om te werken in een dynamische omgeving? Heb jij een voorliefde voor strategische marketing problemen, en heb je ook affiniteit met cijfers en ‘fact based’ optimalisatie? Dan heeft Delta Lloyd een prachtige kans voor je. Wij bieden een fulltime meewerkstage bij de afdeling Online van Delta Lloyd.

De stageopdracht
Je biedt praktische ondersteuning aan verschillende disciplines binnen het online team. Werkzaamheden bestaan onder andere uit het ondersteunen van de management informatie specialist en online marketeers in het rapporteren en analyseren van relevante management informatie. Jouw analyses en optimalisatievoorstellen dragen bij aan het belang van ‘fact based’ marketing en optimalisatie van onze online kanalen en online campagnes. Verder wordt van je verwacht om een plan op te stellen voor online conversie optimalisatie binnen het service domein van Delta Lloyd.

Je krijgt tijdens deze stage een goed beeld van het reilen en zeilen op een jonge en ambitieuze online afdeling binnen een grote organisatie. Tijdens je stage krijg je de mogelijkheid om je werk zelfstandig in te plannen, in samenspraak met je begeleider. En word je de gelegenheid geboden om kennis te maken met de organisatie en specifiek de werkzaamheden op een online afdeling.

Read more

Wij bieden

  • Interessante werkervaring bij het online team van Delta Lloyd
  • Een full time meewerkstage voor 6 maanden, 5 dagen per week
  • Startdatum 1 februari of 1 maart 2016
  • Marktconforme stagevergoeding
  • Een mooie eerste sprong in je professionele carrière
Read more

Wij vragen

Jij bent een 3e of 4e jaars met een commerciële HBO- of WO-opleiding op het gebied van (online) marketing, informatiekunde of econometrie. Je bent een sterke persoonlijkheid met een passie voor online en facted based marketing, je hebt ervaring met MS Office en bij voorkeur bekend met online analytics pakketten zoals Google Analytics. Tijdens je stage ben je een volwaardig teamlid van Team DeltaLloyd.nl, daarom ben jij natuurlijk ook een echte teamspeler en ben je niet bang om met eigen ideeën te komen.

Read more

Interesse?

Upload je cv en motivatie. Wil je meer informatie? Neem contact op met Antoine Vorstenbosch.

Read more

Working at Delta Lloyd

Branche
Banking/Finance
Pension / Insurance
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee abroad
900
Employee in NL
4500