Werkstudent Employment | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

DLA PiperWerkstudent Employment

Application deadline 10-08-2016
Category

Juridische

...
>> View all
Level
WO
Location
Amsterdam
Deadline:
10-08-2016 (For Past)
Category:

Juridische

Level:
WO
Location:
Amsterdam
Start date:
-
10-08-2016
Deadline
Past
View all Internships from DLA Piper

Omschrijving

DLA Piper Nederland is onderdeel van DLA Piper, een van de grootste juridische dienstverleners wereldwijd. We zijn gevestigd in ruim 78 steden verdeeld over 34 landen in Europa, Azie, Afrika, het Midden-Oosten, Australië, Canada en de Verenigde Staten. Onze klanten, maar ook onze medewerkers profiteren van onze internationale slagkracht. Als DLA Piper zijn wij een relatief jong merk in onze branche. We zijn in korte tijd gegroeid en hebben de ambitie om verder te groeien. Onze vestiging in Amsterdam bestaat sinds 2005 en combineert het beste van twee werelden: we zijn diepgeworteld in de Nederlandse markt, maar profiteren ook van de voordelen en uitdagingen van onze internationale omvang.

Bij DLA Piper Nederland werken we met ruim 250 juristen in verschillende teams (praktijkgroepen en sectorteams) samen om onze cliënten fullservice dienstverlening te kunnen bieden van het hoogste niveau. Dat doen we voor grote Nederlandse cliënten en voor toonaangevende internationale ondernemingen uit verschillende sectoren.
De praktijkgroep Employments van DLA Piper is één van de grootste praktijkgroepen op dit terrein in Nederland. De groep houdt zich bezig met alle aspecten van het arbeidsrecht. De nadruk ligt op strategisch arbeidsrecht (medezeggenschap, fusies en overnames), arbeidsvoorwaarden (employee benefits) en pensioenrecht. Binnen dit laatste rechtsgebied is DLA Piper zelfs marktleider. Onze arbeidsrechtadvocaten hebben een sterke positie in zowel de advies- als de geschillenpraktijk, waarbij het belang van een praktische en snelle oplossing voorop staat. De praktijkgroep Arbeidsrecht rekent nationale en internationale ondernemingen en instellingen tot haar cliënten. Bij grensoverschrijdende kwesties wordt nauw samengewerkt met de wereldwijde DLA Piper Employment Group.
Read more

Kwalificaties

Binnen een hecht en enthousiast team houd je je bezig met het arbeidsrecht in de breedste zin van het woord. We zijn op zoek naar een werkstudent die al eerder een succesvolle stage gelopen heeft bij een vergelijkbaar kantoor en toe is aan de volgende stap als werkstudent. We zoeken iemand die minimaal drie dagen per week beschikbaar is.

 

Read more

Vereisten:

  • Privaatrechtelijk afgestudeerd met goede studieresultaten/affiniteit met het arbeidsrecht
  • Overtuigende en energieke persoonlijkheid, teamspeler
  • Juridische diepgang met een praktische, oplossingsgerichte instelling

Wij bieden een markconform salaris en uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden.

 

Read more

Working at DLA Piper

Branche
Law / Fiscal / Notary
Number of countries
31
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee abroad
8000
Employee in NL
250