Stagiair - marketing change management | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

flowresultingStagiair - marketing change management

Application deadline Always open
Placement type Final Internships
Category

Consulting

Management

Marketing

...
>> View all
Level
WO
Location
Utrecht
Salary / month
€ 500.-
Deadline:
(Always open)
Category:

Consulting

,

Management

,

Marketing

Level:
WO
Location:
Utrecht
Start date:
-
Deadline
Always open

Ben jij dit?

Wil je ervaring opdoen bij een adviesbureau op het gebied van marketing en strategie? Bij ons krijg je de kans om te ervaren hoe een middelgroot adviesbureau werkt en hebt naast je stagebegeleider toegang tot al onze adviseurs en partners. We zijn momenteel op zoek naar ambitieuze studenten die graag werken aan uitdagende marketing en strategieprojecten.

Read more

Omschrijving afstudeeropdracht

  • We zijn op zoek naar studenten die een onderzoek willen doen op het gebied van propositieontwikkeling of klantgerichte organisaties. Een mogelijke vraagstelling zou kunnen zijn: Welk organisatiemodel draagt het meest bij aan klantgerichtheid? De exacte opdrachtomschrijving, aanvang en lengte van stage worden in overleg vastgesteld.

Read more

Wat bieden we?

  • Naast het werken aan de opdracht, doe je ervaring op met het werken bij een adviesbureau. Je ondersteunt op projecten en je geeft samen met collega’s de (content)marketing van flowresulting verder vorm.
  • Een stagevergoeding van € 500,- per maand.
  • Als het werken bij flowresulting jou bevalt en je laat zien dat je een goede consultant kan worden, dan behoort een startersfunctie na je studie tot de mogelijkheden.
Read more

Wat vragen we?

Je zit in de scriptiefase van je universitaire studie. Je bent een teamplayer met een kritische, leergierige en professionele houding die goed in staat is zelfstandig te werken. Daarnaast ben je fanatiek, ondernemend en nieuwsgierig.

Read more

Over flowresulting

Flowresulting helpt opdrachtgevers aan een winnende strategie, onderscheidende proposities en een klantgerichte organisatie. Voorbeelden van recente projecten zijn o.a. het ontwikkelen van de strategie voor de horeca op Schiphol, de servicebeloften voor Volkswagen Bedrijfswagens, de loyaliteitsstrategie voor de Rabobank, een jongvolwassenen propositie voor Loyalis en het klantgerichter maken van het Havenbedrijf Amsterdam.

Flowresulting is opgericht in 2001, we zijn een jong bureau met 16 medewerkers (25-45 jaar oud), er heerst een informele sfeer en we zijn gevestigd op een toplocatie in het centrum van Utrecht. Flowresulting organiseert regelmatig sociale activiteiten voor haar medewerkers, bijvoorbeeld borrels, concerten en uitjes in het buitenland.

Read more

Working at flowresulting

Branche
Consultancy
Headquarters Holland
Utrecht