HR Stagiair | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

FrieslandCampinaHR Stagiair

Application deadline 25-12-2015
Start date 01-01-2016 t/m 30-06-2016
Duration in months
6
Category

HR

Management

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Amersfoort
Deadline:
25-12-2015 (For Past)
Category:

HR

,

Management

Level:
HBO & WO
Location:
Amersfoort
Duration in months:
6
Start date:
01-01-2016 t/m 30-06-2016
25-12-2015
Deadline
Past
View all Internships from FrieslandCampina

Functieomschrijving

Bij de werkmaatschappij FrieslandCampina Corporate ICT, onderdeel van de business group FrieslandCampina Corporate & Support in Amersfoort zoeken we een

zelfstandige HR stagiair

Ben jij op zoek naar een HR stage waarin je te maken krijgt met alle facetten van HRM beleid en uitvoering en ben jij niet bang om vragen te stellen? Binnen Corporate & Support zijn we op zoek naar een daadkrachtige HR stagiair die niet alleen meeloopt, maar ook echt zelfstandig meewerkt. Dit is een stage die je de mogelijkheid biedt in korte tijd veel te leren in een internationale setting. Vind jij het geen enkel probleem om veel in het Engels te communiceren? Dan is dit de stage voor jou.
Als stagiair werk je proactief en zelfstandig mee in ons team. Je managet je eigen projecten zoals het organiseren van evenementen of het schrijven van beleid. Daarnaast adviseer en ondersteun je medewerkers en leidinggevenden bij de uitvoering van het personeelsbeleid op het gebied van werving en selectie, performance management, learning & development en employee engagement. Daarnaast ben je betrokken en deels verantwoordelijk voor operationele HR taken. Wil jij deel uit maken van een Nederlandse multinational en een van de grootste zuivelcoöperaties ter wereld? Dan zien we je reactie graag tegemoet.

Read more

Functie eisen

In aanvulling op de bovengenoemde ervaring en vaardigheden ben je ook:

  • 3e of 4e jaars HBO/WO-stagiair met een HR gerelateerde achtergrond;
  • 4 á 5 dagen per week beschikbaar;
  • beschikbaar vanaf 1 januari  2016 voor minimaal 6 maanden.
Read more

Arbeidsvoorwaarde

FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We bieden een interessante en leerzame stage waar je je ontwikkelt binnen jouw vakgebied. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en kunt uiteraard rekenen op een goede begeleiding en een passende stagevergoeding. Zo leer je tenslotte het meest.

 

Read more

Bedrijfsomschrijving

Bij FrieslandCampina delen we met 20.000 medewerkers de passie om meer uit melk te halen en om mensen verder te helpen in het leven. Met onze merken - ruim 30 - bereiken we miljoenen mensen in meer dan 100 landen. FrieslandCampina heeft business groups en werkmaatschappijen met vestigingen in de hele wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort.

Read more

Interesse?

Heb je interesse? Solliciteer dan direct via de 'solliciteer' button.

Read more

Working at FrieslandCampina

Branche
FMCG
Number of countries
100
Headquarters Holland
Amersfoort
Employee abroad
22000
Employee in NL
7500