Werkstudent Tax | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

Hogan LovellsWerkstudent Tax

Application deadline Always open
Duration in months
3
Category

Juridische

...
>> View all
Level
WO
Location
Amsterdam
Deadline:
(Always open)
Category:

Juridische

Level:
WO
Location:
Amsterdam
Duration in months:
3
Start date:
-
Deadline
Always open

Werkstudent Tax

De Tax unit houdt zich zowel bezig met advisering en begeleiding van transacties als met algemene fiscale advisering van vaste relaties. Het team begeleidt het nationale en internationale bedrijfsleven en heeft diepgaande kennis en ervaring op het gebied van international tax planning, M&A, herstructurering, securisatie, financieringen en derivaten, het opzetten van beleggingsfondsen en werknemersparticipatievormen. Daarbij wordt zowel zelfstandig gewerkt als in multidisciplinair verband, samen met andere business units.

Voor de Tax unit zijn wij op zoek naar een gemotiveerde werkstudent. De dagelijkse werkzaamheden zullen bestaan uit het analyseren van diverse fiscaal-juridische vraagstukken, het schrijven van interne memo's en concept adviezen, het assisteren bij fiscale compliance werkzaamheden, het voorbereiden van presentaties en aanverwante zaken.

Wij zijn op zoek naar een intelligente en gemotiveerde student fiscaal recht, in de laatste fase van zijn/haar studie, die circa twee dagen in de week beschikbaar is gedurende drie maanden.

Read more

Working at Hogan Lovells

Branche
Law / Fiscal / Notary
Number of countries
1
Headquarters Holland
Amsterdam
Employee abroad
2500
Employee in NL
45