HBO/WO Meewerkstage iOS programmeur | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

INGHBO/WO Meewerkstage iOS programmeur

Application deadline 29-11-2015
Category

Banking

IT

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Amsterdam
Deadline:
29-11-2015 (For Past)
Category:

Banking

,

IT

Level:
HBO & WO
Location:
Amsterdam
Start date:
-
29-11-2015
Deadline
Past
View all Internships from ING

ING zoekt...

een iOS programmeur die ons gaat helpen om een nog betere mobiele ervaring aan onze klanten te geven. De app van ING behoort tot de beste van alle banken, maar we zijn altijd op zoek naar verdere verbeteringen. Ben jij een kei in iOS en wil je ons helpen om nieuwe technologieën als Mobile Capture en eSignature op te nemen in onze app? Reageer dan nu! Je gaat dan zelfstandig werken aan een nieuwe app als Proof of Concept van deze technieken. Uiteraard krijg je hierbij de juiste ondersteuning en faciliteiten.

Read more

Dit ga je doen

Je gaat een demo-versie maken van een app waarmee een voor ING relevante klantreis kan worden doorlopen. Bijvoorbeeld: een klant wil een lening afsluiten via de app en moet daarvoor enkele documenten uploaden, zoals een salarisstrook. Na goedkeuring van de lening krijgt de klant een offerte in zijn app, die hij met een eSignature ondertekent. De klant krijgt daarna het geld op zijn rekening gestort.

In de app moeten Mobile Capture en eSignature worden toegepast. Daarnaast moet er een connectie worden gemaakt met de testomgevingen van onze applicaties voor capturing en klantdossier. Daarnaast is het belangrijk dat de app een goede klantervaring geeft.

Read more

Je werkomgeving

Je werkt op de afdeling die verantwoordelijk is voor de klantcommunicatie van ING. We creëren de uitgaande klantcommunicatie en we verwerken de inkomende klantcommunicatie. We slaan alle klantcommunicatie op in het klantdossier, dat we beschikbaar stellen aan klanten en medewerkers van ING. Digitaal waar het kan, op papier waar nodig. We zijn daarbij altijd op zoek naar nog betere manieren om onze klanten te bedienen.

Read more

Wie ben jij?

Je bent student aan een HBO of WO ICT opleiding, die in staat is om de complexe wereld van ING te verbinden aan een app met een intuïtieve klantervaring. Je hebt een duidelijk beeld van hoe je zelf als klant zou willen worden bediend door een bank als ING. Je bent creatief en kan je snel inleren in nieuwe technologieën.

 

Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Student aan een ICT opleiding van minimaal HBO-niveau
  • Uitstekende iOS vaardigheden en bekend met SDK en API
  • Gedreven, enthousiast, een doorzetter, zelfstandig
Read more

Wat bieden wij jou?

  • een uitdagende stage in een bedrijf dat juist is over gegaan naar een complete agile manier van werken, conform Spotify en Google
  • 36-urige werkweek
  • een marktconforme stagevergoeding
Read more

Ben je enthousiast?

Klik dan op Solliciteer. Je kunt ook bellen voor informatie met Bart Nieuwstraten, Product Owner Capture en Customer Dossier, 06-20474604. Kijk voor meer informatie over ons op: www.ING.nl/carriere

Read more

Working at ING

Branche
Banking/Finance
Number of countries
40
Headquarters Holland
Amsterdam Zuidoost
Employee abroad
37000
Employee in NL
16000