Meewerkstage Arbeidsmarktcommunicatie | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

INGMeewerkstage Arbeidsmarktcommunicatie

Application deadline 03-12-2014
Category

Communicatie

...
>> View all
Level
HBO
Location
Amsterdam
Salary / month
€ 450.-
Deadline:
03-12-2014 (For Past)
Category:

Communicatie

Level:
HBO
Location:
Amsterdam
Start date:
-
03-12-2014
Deadline
Past
View all Internships from ING

ING zoekt een

Enthousiaste, creatieve en gedreven stagiair voor de afdeling Arbeidsmarktcommunicatie

Read more

Dit ga je doen

Tijdens je stage ben je verantwoordelijk voor de vacaturewebsite ING.nl/carriere. Denk hierbij aan werkzaamheden als: korte teksten schrijven, de juiste informatie op de juiste plaats zetten en de website up-to-date houden. Verder ga je meetgegevens van campagnes en de website optimaliseren en geef je hier advies over aan je directe collega’s.

Je bent helemaal thuis in social media kanalen, je gaat samen met een ervaren marketeer de social media aanpak voor arbeidsmarktcommunicatie uitwerken en je enthousiasmeert collega’s over het juiste gebruik van social media. Je denkt creatief mee over nieuwe manieren van werven voor bijvoorbeeld stages en traineeships bij ING. Daarnaast ondersteun je ons in het dagelijks reilen en zeilen op de afdeling.

Read more

Je werkomgeving

Arbeidsmarktcommunicatie is onderdeel van het team Resourcing en richt zich specifiek op Employer Branding, wervingscampagnes en ING.nl/carriere. Je komt te werken binnen een klein team van ervaren communicatie adviseurs. Als stagiair bij ING word je volledig opgenomen in het team. Dit is ook niet zo vreemd, omdat je meestal gewoon meedraait binnen de dagelijkse werkzaamheden. Ook ten aanzien van de begeleiding geldt dat je hetzelfde wordt behandeld als jouw collega’s: je krijgt een ervaren collega toegewezen, die jou ondersteunt op inhoudelijk vlak en begeleidt waar nodig in jouw werkzaamheden.

ING organiseert veel activiteiten voor jou en je collega-stagiairs. Hierbij kun je denken aan:
- een gezamenlijke aftrap van de stageperiode
- een online community waar je met elkaar in contact kunt komen

Naast een interessante stage-opdracht, leer je tijdens jouw stage dus veel mensen kennen, kun jij bouwen aan je netwerk en maak je kennis met de manier waarop de ING werkt aan een duurzame relatie met haar klanten. Na je studie kan dit zeker nog van pas komen!

Read more

Wie ben jij?

Je zit in het 3e jaar van de opleiding Communicatie of een andere passende studierichting. Je bent creatief, communicatief sterk en hebt affiniteit met het schrijven van teksten en social media. Daarbij werk je graag in teamverband, wil je jezelf steeds verbeteren en ondersteun je ook anderen bij het behalen van successen. Door goed samen te werken met je teamleden maar ook door het nemen van verantwoordelijkheid streef je naar het beste resultaat.

Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel:
- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
- Je kunt zowel goed zelfstandig werken als in teamverband
- Je bent geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen op social gebied
- Je bent flexibel, resultaatgericht, proactief en klantgericht

Read more

Bepaal in overleg jouw werktijden

Als stagiair bij ING heb je recht op een stagevergoeding van € 450 voor een 36-urige werkweek. Afhankelijk van jouw voorkeuren en mogelijkheden en de wensen van jouw manager, wordt deze 36 uur verdeeld over de week. Je kunt jouw stage dus goed combineren met eventuele verplichtingen die je hebt op je opleiding. Mocht je daarnaast een keer een vrije dag nodig hebben, dan kun je dit natuurlijk bespreken met jouw manager. Deze stage gaat in januari 2015 van start en de standplaats is Amsterdam.

Read more

Ben je enthousiast?

Klik dan op Solliciteren.

Wij maken graag kennis met je!

Let op! Om stage te kunnen lopen bij ING, moet je gedurende je gehele stageperiode ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling.

Read more

Working at ING

Branche
Banking/Finance
Number of countries
40
Headquarters Holland
Amsterdam Zuidoost
Employee abroad
37000
Employee in NL
16000