Salesboosters Innoprint | YoungProfessionalVacatures.be
Business Talent Network

InnoprintSalesboosters Innoprint

Application deadline Always open
Start date Immediately
Duration in months
6
Category

Sales

...
>> View all
Level
HBO & WO
Location
Rotterdam
Deadline:
(Always open)
Category:

Sales

Level:
HBO & WO
Location:
Rotterdam
Duration in months:
6
Start date:
-
Deadline
Always open

Wie zijn wij? Innoprint – powered by Veenman

Innoprint – de Uber voor printers – is hard op weg om de nummer één van Nederland te worden op het gebied van innovatief printen! Nooit meer afhankelijk van een copyshop, drukkerijen of thuisprinter maar gewoon everywhere kunnen printen wanneer je maar wilt! Met Innoprint kun je zorgeloos printen in winkels, hotels, tankstations of op andere locaties. Innoprint speelt in op betalen voor het daadwerkelijke gebruik, mobiel werken en de trend van gedeeld gebruik.

 Per direct zijn wij op zoek naar:

 • Jonge creatieve studenten
 • 3 tot 4 dagen per week voor periode van 6 maanden
 • Standplaats Rotterdam
Read more

De dag van een salesbooster

Maandagochtend, onderweg naar kantoor heb je al bedacht welke doelen je deze week wilt bereiken en hoe je dit aan gaat vliegen. Na een weekendtalk met bakje koffie – kijkend naar opstijgende vliegtuigen – start je de dag op kantoor voor het wekelijkse overleg met business development, waar je aan rapporteert. Hierin bespreek je het dashboard met successen, learnings, resultaten, risico’s en next steps. Zo, het staat zo strak als een huis, actie richting Rotterdam centrum voor een afspraak bij een druk bezochte koffiecorner. De eigenaar is helemaal enthousiast geworden. Door jouw verhaal ziet hij de kruisbestuiving van Innoprint traffic en de extra inkomstenbronnen die hierdoor gegenereerd worden. Hoppa papieren rond maken en weer een locatie op de kaart! Oh ja nog even een broodje eten, ook belangrijk! Na de lunch breng je gelijk de verdere omgeving in kaart en maak je een praatje met andere potentiële printlocaties in de buurt. Zal het hier ook lukken om een afspraak te maken? Vervolgens pak je onderweg je telefoon om nog wat (koude) belletjes te doen….en op naar de volgende afspraken van de dag!
Voor de rest van de week ben je goed voorbereid en staat in het teken van spotten, hunten en bezoeken van bestaande Innoprint locaties om ze te helpen nog meer printvolume en dus inkomsten te genereren.

Read more

Overige werkzaamheden die nog niet de revue zijn gepasseerd

 • Bijhouden van prospectlijsten en kwalificatie van doelgroepen;
 • Regio bepaling (vanuit stadskern naar buiten) en onderzoeken/in kaart brengen waar potentiële printpartners zich bevinden. Eerste focus ligt op Amsterdam en Rotterdam;
 • Is de klant binnen? Inventarisatieformulier met de klant doornemen voor het netwerk en internet;
 • Contractuele partnerafspraken maken met locatiehouders tbv ownership, marketingacties, exposure rondom printlocatie, etc;
 • Ondersteuning in verkoopactiviteiten;
 • P.S. vergeet je agenda niet te blokken voor de wekelijkse vrijdagmiddagborrel op kantoor;
Read more

Wie zoeken wij?

 • Jij bent zelfstandig, nieuwsgierig, gevat, toegankelijk, creatief, vindingrijk en commercieel;
 • Jij wilt jezelf ontwikkelen en werken binnen een leuk en dynamisch bedrijf;
 • Je beschikt over uitmuntende salesvaardigheden en een OV of goeie stadfiets;
 • Jij gaat voor opdrachten met passie, bent een ondernemende pionier en netwerker die een neusje heeft voor het leggen van contacten en een echte doener;
 • Jij gaat altijd voor resultaat en bent oplossingsgericht, denkt in kansen en borrelt van ideeën;
 • Je volgt een HBO of universitaire studie en bent per direct beschikbaar.
Read more

Wat bieden we?

 • Een leuke en uitdagende werkplek in een dynamische, jonge en groeiende organisatie. Veel vrijheid en zelfstandigheid in je werkzaamheden;
 • Onderdeel worden van een gaaf en nieuw concept. Zowel een goede vergoeding als arbeidsvoorwaarden;
 • Bonusregeling voor zelf gegenereerde actieve printhubs;
Read more

Wie zijn wij?

Innoprint is powered by Veenman. Wij veranderen in een razend tempo. Ondanks een indrukwekkende traditie van bijna 100 jaar, zijn wij de afgelopen jaren goed in staat gebleken om mee te ontwikkelen met alle veranderingen in de branche. Ten opzichte van onze directe concurrenten lopen we voorop als het gaat om innovatieve oplossingen. Deze oplossingen laten we vol trots ‘live’ aan onze klanten zien in ons nieuwe Smart Office (hoofdkantoor) in Rotterdam naast het vliegveld Zestienhoven. Naast ons hoofdkantoor in Rotterdam hebben wij ook vestigingen in Amsterdam, Zwolle en Best.
et echte succes komt van onze mensen. Met ca. 175 betrokken collega’s zoeken we dagelijks naar nieuwe kansen, optimale oplossingen en efficiënte toepassingen. Nuchter en realistisch, vanuit de overtuiging dat we met elkaar de beste oplossing voor de klant kunnen bieden. Dat maakt ons authentiek en we staan dichtbij onze klanten. Daar gaat het om.

Read more

Innoprint vandaag de dag

Eind januari is Innoprint geïntroduceerd. Het fundament staat met een aantal gave locaties. Nu is het tijd om de massa aan boord te krijgen. Inmiddels gerealiseerde printhubs zijn o.a. Bruna, met een potentie van 350 winkels, Starbucks Schiphol, Spar supermarkt op de studentencampus Amsterdam en een aantal workspaces (kantoren met startups en ZZP’ers). Innoprint heeft als doelstelling om een paar duizend “ vooraf gescreende” bedrijven te laten participeren in deze dienst met landelijke dekking.

Read more

Working at Innoprint

Branche
Communication / Media
Headquarters Holland
Rotterdam
Employee in NL
175